To je to što me zanima!

Mačak Srećko preživio pet tjedana pod ruševinama

Njemački vatrogasci raščišćavali su ruševine zgrade. Ispod betonskih blokova bio je zarobljen mačak. Začudilo ih je kako je u dobrom stanju
Vidi originalni članak

Vatrogasac Alexander Hinze (20) i njegov kolega Stefan Lorscheide (20) raščišćavali su ruševine gradskog arhiva u njemačkom Koelnu koji se urušio prije pet tjedana. Bio je ponedjeljak oko 15 sati. Začuli su slabašan "mijau" i primijetili nečije šapice. Pomaknuli su nekoliko betonskih blokova i ispod njih pronašli Srećka. Mačak Felix- Srećko star je 12 godina i bio je u iznenađujuće dobrom stanju. Njegova vlasnica Andrea Schröder (34) nije mogla doći sebi od sreće.
- Nekako sam cijelo ovo vrijeme imala osjećaj da je Felix preživio - rekla je Andrea za Express. Mačak je živio kod njenih roditelja i spavao na krevetu u trenutku urušavanja kuće. Andrea je mislila da je pobjegao njegdje i plakatima oblijepila susjedstvo, pa su vatrogasci odmah shvatili koga su pronašli. Veterinari pretpostavljaju da je mačak pio kišnicu i tako preživio. Izgubljeni kilogram, kaže Andrea, brzo je "nabacio" natrag.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • trešnja 09.04.2009.

    Izgleda da je imao dobre zalihe masnoće i baš mi je drago da je dobro.Volim mace...puno

  • makarska 09.04.2009.

    pravi macor :)

  • user_30613 09.04.2009.

    pravi je srecko...

Komentiraj...
Vidi sve komentare