To je to što me zanima!

Mačka nekoliko dana patila u dimnjaku, spasili ju vatrogasci

Službenice su joj donijele šunke i vode, pa je odmah jela i pila, a zatim su je predali volonterima koji su se dokraja za nju pobrinuli. Maca je u srijedu poslijepodne još je čekala vlasnike u azilu na Lokama
Vidi originalni članak

Mačkicu koja je bila zaglavljena u dimnjaku na trećem katu bivšeg Doma HV-a u Pazinu vatrogascima je trebalo do dva sata kako bi je izvukli. Mačkica je u dimnjaku bila danima, nažalost, mijaukanje koje je dopiralo iz zida čuli su službenici, koji rade u toj zgradi s brojnim uredima javne uprave, još u ponedjeljak. No ni članovi radioamaterskog kluba, iznad čijih se prostorija nalazio dimnjak, ni dimnjačari nisu uspjeli izvući mačku koja je propala duboko u dimovodnu cijev, sve dok u srijedu ujutro nisu pozvani djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Pazin, piše Glas Istre.

- Izvukli smo je kroz otvor, odnosno rozetu, gdje se peć spaja na dimnjak - rekao je vatrogasac Alen Bakša za Glas Istre. Službenice su joj donijele šunke i vode, pa je odmah jela i pila, a zatim su je predali volonterima koji su se dokraja za nju pobrinuli. Maca sive boje u srijedu poslijepodne još je čekala svoje vlasnike u životinjskom azilu na Lokama.     

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kažemja 22.09.2016.

    Baš je lijepo pročitati ovakve vijesti.

  • Battler 22.09.2016.

    Jedino mačka može biti istinski ljubimac, psi su odvratni i smrde ko kuga

  • BLACKDOG 22.09.2016.

    Hvala dobri ljudi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare