To je to što me zanima!

Madam frizerka, dostavljač i keramičar u lancu prostitucije

Osim žene (30) koja je organizirala cijeli posao, još se tereti i umirovljenog keramičara (39) te obrtnika (35) i dostavljača pizze (30).
Vidi originalni članak

Frizerka i vlasnica kafića iz Zadra bila je glavna madam u lancu prostitucije koji je ovog ljeta bio organiziran na jahtama, u automobilima i autoškoli na zadarskom području, piše Zadarski.hr. 

Osim žene (30) koja je organizirala cijeli posao, još se tereti i umirovljenog keramičara (39) te obrtnika (35) i dostavljača pizze (30). 

Vlasnica kafića posao je organizirala s vojnim umirovljenikom, a uključili su nekoliko djevojaka, no na posao se dala i sama madam. Početkom kolovoza je s jednom djevojkom dobila 400 eura za seks dvojicom muškaraca na brodu. Novac su zarađivali i seksom u automobilima, a drugookrivljeni muškarac je organizirao nekoliko žena tijekom lipnja i srpnja koje su mu isplaćivale dio honorara za razne seksualne usluge koje su pružale i strancima. 

Idi na 24sata

Komentari 113

  • whitetrash 08.11.2016.

    NISU UKRALE...hebavale su se,za šolde i što sad??? a one puste SPONZORUŠE koje kleknu i fumaju za večeru u boljen restoranu,ili porno glumice? poa i one su plaćene za sex...daj ne svirite bez veze...

  • kulful 07.11.2016.

    Keramičar u penziji,a ove nek se hebu za njega,nije sapun da se troši hahaha

  • merida_1 07.11.2016.

    Vojni umirovljenik od 39 godina,prima vojnu mirovinu,kad je ovaj bio ratnik u osmoljetki?

Komentiraj...
Vidi sve komentare