To je to što me zanima!

Mađarska policija pucala na kamion s migrantima, vozač se nije zaustavio na granici...

Kamion mađarskih tablica prešao je preko granice i zatim se zaustavio. Austrijska policija pritvorila je egipatskog vozača i oko 30 putnika nepoznate nacionalnosti u stražnjem dijelu kamiona, rekla je mađarska policija
Vidi originalni članak

Mađarska policija u četvrtak je pucala na kamion koji je prevozio oko 30 osoba za koje se smatra da su ilegalni migranti, nakon što je kamion bez zaustavljanja prošao kroz granični prijelaz s Austrijom, rekla je policija.

Pokrajinska policija Gyor-Moson-Sopron rekla je da su policijske patrole u pograničnom selu Harka uočile kamion koji se brzo približavao prijelazu.

KONTROVERZNI PROGRAM SAD je vratio Trumpov program: Više od 200 migranata vratili su u Meksiko, čekaju ročište suda

Policajac je stao ispred kamiona signalizirajući da se zaustavi za pregled. No on je umjesto toga ubrzao, zbog čega je policajac bio primoran skloniti se s puta, dok je njegov kolega ispalio metke kako bi prisilio vozilo na promjenu smjera, rekla je policija u priopćenju na svojoj stranici u četvrtak.

Kamion mađarskih tablica prešao je preko granice i zatim se zaustavio. Austrijska policija pritvorila je egipatskog vozača i oko 30 putnika nepoznate nacionalnosti u stražnjem dijelu kamiona, rekla je mađarska policija.

IZ FRANCUSKE U BRITANIJU Rekordan broj migranata prošle godine stigao je La Mancheom

Prema policijskim podacima, mađarske vlasti tjedno su odbijale oko 2000-2500 migranata na južnoj granici zemlje sa Srbijom i Rumunjskoj u posljednjim tjednima 2021. godine. Mađarska je 2015. godine postavila ogradu uzduž granice sa Srbijom da spriječi ulazak migranata.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • najiram 10 09.01.2022.

    zanima me  dali  će  policajci  biti  kažnjeni  i maknuti  iz  policije  zbog  pokušaja  ubojstva  migranata...ili  za  njih  vrijede  druga  pravila...

  • Dalibor0704 08.01.2022.

    Sada će EU osuditi pucnjavu i uvesti sankcije Mađarskoj, jer su ugrozili njihove migrantske prijatelje.

  • prokurator 07.01.2022.

    valjda se bliže izbori, pa je brazilac naredio policiji da što više puca na imigrante, kako bi se narod uzbudio i oraspoložio :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare