To je to što me zanima!

Magistrala užasa kod Mostara: 'Prošli tjedan je na njoj stradalo troje ljudi, među njima i Hrvat'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije kazao je da ukoliko se u nesreći u kojoj su kod Mostara poginule četiri osobe utvrde elementi kaznenog djela da će biti podignuta kaznena prijava
Vidi originalni članak

Glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić za RTL je otkrio detalje o teškoj prometnoj nesreći na magistralnoj cesti M-17 kod Mostara u kojoj su život izgubile četiri osobe, među kojima devetogodišnji dječak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Policijski službenici policijske uprave Mostar napravili su očevid s nadležnim tužiteljstvom. Nakon prikupljenih parametara i daljnjom istragom, vještačenjem eksperata i obdukcijom preminulih znat ćemo razloge nesreće. To traje 10-15 dana, ali nakon svih radnji predviđenih zakonom znat ćemo kako je došlo do prometne nesreće s 4 smrtno stradale i 4 teško ozlijeđene osobe - kazao je Marić.

Marić je kazao kako su na cesti M-17 prošli tjedan smrtno stradale tri osobe.

- Dvije su stradale na cesti M-17 u mjestu Jablanica, jedna osoba imala je 18, a druga 23 godina. Jedna je osoba iz Stoca, vjerojatno državljanin iz Republike Hrvatske, smrtno je stradao na toj cesti jer nije prilagodio kretanje vozila uvjetima na kolniku - kazao je Marić.
Kazao je i da ukoliko se u nesreći u kojoj su poginule četiri osobe utvrde elementi kaznenog djela da će biti podignuta kaznena prijava.

POGINULO ČETVERO Detalji strave kod Mostara: U nesreći su poginuli muž, žena i dijete. Mrtav i čovjek u BMW-u

- Velika je kazna za ovo kazneno djelo - kazao je Marić.

Komentirao je i hoće li policija ispitati preživjele sudionike nesreće.

- Bilo je 8 sudionika, četvero je hospitalizirano. Ako budu u stanju dati iskaz nadležnim organima onda ćemo imati širu sliku o događanjima koja su se dogodila tu kobnu večer na cesti M-17 - zaključio je Marić.

ČETVERO MRTVIH Pijani su se utrkivali u BMW-u i Mercedesu pa usmrtili obitelj: 'Velika tuga, prerano su otišli'

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ooo7papaja 26.09.2022.

    Nemaš s druge strane sugovornike, jer ih ova ćudoredna policija briše nepodobne komentatore. Nego daj napiši koliko si i što posla para u Hercegovinu da ovi kupe BMW. Druga stvar imamo i mi dovoljno idiota i ovdje koji gaze nekažnjeno. Horvatinčić kad je oslobođen napisao sam koliko je para dao ovoj Šupe za oslobađajuću presudu? Kad gle čuda Šupe u zatvoru za 15.000 eura mita, a za to kako uzima sam čuo u kuloarima prije 10 godina. I pisem 10 godina da Horvatinčić neće dana biti u zatvoru. Primorac koji je pregazio cure u Makarskoj nagrađen školovanjem u Švicarskoj. Cijena prava sitnica Sanaderu BMW blindirani ćaća kupio. Treba li još nabrajati? Djeca tajkuna imaju bjesna vozila gdje je veća vjerovatnost preživljavanja. Ako zaseru očevi imaju pare i odvjetnike tako da rijetko završe u zatvoru. Pa sad onaj zadnji patnik koji je curu pregazio motorom na Pelješcu i toliko se patio da je BMW om vozio zaustavnom trakom pelješkim mostom jer je valjda bio u šoku i živi s tim. Tek kad je izišlo u novinama na pritisak javnosti završio u zatvoru! I onda se netko čudi kad se pojavi neki Zavladav!

  • -Blesimetar- 26.09.2022.

    Tako mlad a vec hrvat.

  • 26.09.2022.

    zar je važna nacionalnost?

Komentiraj...
Vidi sve komentare