To je to što me zanima!

Mahao je mačetom u Čakovcu: 'Lud sam, ništa mi ne možete'

J. M. (56) nasrnuo je u petak na Hasana Hasanija (56), vlasnika kafića. Hasani se uspio izmaknuti i savladati napadača. Braneći se, ozlijedio ga je, te je J. M. još u bolnici
Vidi originalni članak

Napadač je svoju mačetu kupio par minuta prije svog pohoda u robnoj kući u prodavaonici alata i metalne galanterije svega 20-tak metara od mjesta napada. Da je kupljena mačeta u njihovoj trgovini potvrdili su i neki prodavači, no prodavač koji mu je prodao mačetu nije želio o tome komentirati.

- To samo dokazuje da je planirao ovaj napad na mene i moju obitelj. Čujem da kruže priče da će i protiv mene podnijeti kaznenu prijavu. Pa zar sam trebao dozvoliti da me ubije mačetom. Samo sam se branio, a on je dok sam ga svladavao i dalje mahao mačetom i možda se i pri tom i sam ozlijedio. Naravno da sam se bojao jer je viši i jači od mene - govori Hasan Hasani (56) iz Čakovca. 

Na njega je u petak oko 10.25 mačetom nasrnuo J. M. (56). Hasani, vlasnik kafića Big-Ben u kojem je došlo do napada, uspio se izmaknuti i savladati napadača. Braneći se, ozlijedio ga je, te je J. M. još u bolnici. 

- Srećom da u to vrijeme nije bilo majki s djecom, jer bi to bilo vrlo traumatično - kaže Hasani. 

Na terasi je za napada bio Robert Novak. 

- Mačeta je bila duga 70 centimetara. Uletio je i vikao da je lud i da mu ništa ne mogu - kaže.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • OrcaPerestrojka 07.03.2016.

    Trebao bi Hasan seckati, a ne ovaj na podu.

  • belizagrebgrad 07.03.2016.

    Čim su ga novinari več osudili siguran sam da je istina drugačija .

  • RUS 07.03.2016.

    a da nije odbegli štakoraš jer njima je sve dozvoljeno

Komentiraj...
Vidi sve komentare