To je to što me zanima!

Mahnič bijesan na Cerara: Nije bilo kvoruma, otkazali sjednicu

Optužio je Cerara da je izvršio pritisak na predstavnike zakonodavne vlasti da se ne odazovu na legalno sazvanu sjednicu parlamentarnog odbora
Vidi originalni članak

Sjednica slovenskog odbora za obranu o sudjelovanje vojske u provedbi arbitražne presude o hrvatsko-slovenskoj granici ipak nije održana.

Razlog tomu je bio nedostatak kvoruma, javlja N1.

Žan Mahnič, koji je sazvao sjednicu, nakon toga je izjavio da se radi o mini-puču u izvedbi premijera Cerara jer je čelnik izvršne vlasti izvršio pritisak na predstavnike zakonodavne vlasti da se ne odazovu na legalno sazvanu sjednicu parlamentarnog odbora.

Slovenski je premijer Miro Cerar ranije danas ponovno pozvao na otkazivanje izvanredne sjednice odbora za obranu o sudjelovanje vojske u provedbi arbitražne presude o hrvatsko-slovenskoj granici.

Na sjednici je odlučeno da se članovi vlade neće odazvati na sjednicu koja se treba održati popodne iza zatvorenih vrata, a sazvao ju je član najveće oporbene stranke Žan Mahnič, predsjednik tog odbora.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • 15.09.2017.

    Ne bu nis od fajta?

  • intellectus 15.09.2017.

    Mada podizanje tenzija nije nimalo naivno, dodamo li nerazumne, "lude" nastupe Erjvca i Cerara izgleda da su "uvjeravanja" iz USA i EU-a ublazila ucjenjivacke nastupe susjeda. Susjedi su previse otvorili klape pa ce sada morati ispravljati stetu koju su napravili, vidjeti cemo!

  • gdejepecat 15.09.2017.

    kako se taj mali điber ne srami nositi kravatu koju smo izmislili, njemu tako mrski, mi Hrvati? :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare