To je to što me zanima!

Majci ispunio posljednju želju: Smršavio 100 kila u 12 mjeseci

Mladić se udebljao zbog nezdravog načina života. Veliki je fan bejzbola, ali nikada nije mogao igrati taj sport jer je bio pretežak. U godinu dana se 'prepolovio'
Vidi originalni članak

Alex Respess (23) iz Dulutha u SAD-u prije godinu dana je imao 208 kilograma, a sada se može pohvaliti novom figurom te ima tek 110 kilograma. Ispričao je kako je posljednja želja njegove majke, koja je preminula od raka, bila da njen sin bude sretan i zdrav. Alex je ispunio njezinu želju. 

Svoju novu figuru je predstavio i javnosti u ABC-evoj emisiji Good Morning America. 

- Moja majka bi bila ponosna na mene danas. Nisam više pretili dječak kakvog me ona vidjela. uspio sam drastično smršaviti, a pomažem i svojoj braći da naprave isto - ispričao je Alex. 

Mladić se udebljao zbog nezdravog načina života. Veliki je fan bejzbola, ali nikada nije mogao igrati taj sport jer je bio pretežak. Nakon što je u restoranu slomio sjedalicu zbog svoje težine, nije odlazio više ni iz kuće jer mu je bilo neugodno. 

- Još prije godinu dana se nisam micao iz kuće, jer sam bio previše razočaran sa sobom. Danas sam stekao samopouzdanje i osjećam se da mogu raditi što god želim - ispričao je Alex. Nakon incidenta u restoranu se javio osobnom treneru Chrisu Powellu te se uključio u akciju mršavljenja na ABC-u. 

Počeo je trenirati u Los Angelesu te je promijenio svoju prehranu. Već nakon mjesec dana intenzivnog treninga je smršavio 45 kilograma. Nakon što je njegov otac objavio zaruke s novom ženom, Alex se prijavio u vojni kamp, kako bi osnažio psihički i fizički. Kazao je kako je danas ponosan na čovjeka koji je postao, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • anchyzu 13.06.2011.

    eo svaka ti čast bolje ikad nego nikad početi brinuti za svoje zdravlje

  • shpulla 13.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • jdn 09.06.2011.

    Danas je i kod nas sve vise ovakvih monstruma. Gotovo da vise ne mozes vidjeti zgodnu djevojku u gradu. Od 10 sigurno je 5 debelih a jos 3 su u tendenciji rasta mase. Ni kod muskih nije nista bolje, da se ne bih dame uvrijedile. Onda kazu kako nisu iskompleksirani,ha,ha,ha debeli,debeli, debeli

Komentiraj...
Vidi sve komentare