To je to što me zanima!

Majka 2 djece smršavjela je 50 kila tijekom trudnoće

Britanka Zoe Bisgrove (30) krenula je na dijetu dok je bila trudna sa trećim djetetom. Danas je savjetnica za mršavljenje i pomaže drugima
Vidi originalni članak

Britanka Zoe Bisgrove (30) iz Exmoutha se od djetinjstva borila s kilogramima. Kada je navršila 20. godinu imala je oko 130 kg.
- Bila sam golema. Nitko nije ni mogao reći da sam trudna ako to već nije znao. Moje je salo jednostavno pojelo moj trudnički trbuh - ispričala je Bisgrove. Na svoj 27. rođendan odlučila je poduzeti nešto sa svojom težinom. Priključila se lokalnoj grupi za mršavljenje i potpuno promijenila režim prehrane. Ranije bi za doručak jela četiri kriške bijelog kruha s maslacem, za ručak sendviče sa sirom, čips i kolače, a za večeru pizzu i čips. Kasnije bi jela još čipsa i kolača. Svoj je jelovnik sada zamijenila voćem, povrćem i tjesteninom. Izgubila je 25 kg u prva četiri mjeseca.
- Moj trbuh je rastao, a ja sam bila sve mršavija - ispričala je Bisgrove. Nakon što je rodila sina Setha nastavila je mršavjeti te je do srpnja 2008. izgubila ukupno 61 kg. Otada održava kilažu.
- Zbog mršavljenja sam se promijenila i kao majka. Sa svoja prva dva sina gotovo da se nisam mogla ni kretati. Bila sam predebela. Sada imam mnogo više energije - kazala je Bisgrove. Sada radi i kao savjetnica za mršavljenje jer želi pomoći i drugim ljudima. Iako je Bisgrove uspjelo smršavjeti tijekom trudnoće, doktori ipak savjetuje ženama da ne idu na dijetu tijekom trudnoće. Savjetuju im i da se ne udebljaju više od 12 kilograma.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • saloma 27.03.2009.

    što si teži lakše mršaviš i to svi znaju. ja sam u drugoj trudnoći skinula sve masne naslage ne što sam bila na dijeti već što sam bila u takvoj novčanoj situaciji da mi su mi za doručak, ručak i večeru bile samo smokve s drveta koje sam imala u vrtu. beba je trebala hrane više nego sam ja unosila pa je uzimala od mene. kad sam rodila imala sam 59 kg, i još sam dva mjeseca nakon poroda skinula 4 kg. a beba je rođena s 3 160. sad kad se sjetim kako sam dobro izgledala nakon poroda ponovo bi još jednu takvu \"dijetu\"

  • svi_smo_doma 27.03.2009.

    ... i sad ju je muž ostavio jer mu više nije lijepa otkad je postala mršava...

  • maya0007france 27.03.2009.

    Meni se desilo s prvim sinom da sam izgubila najprije 21kg pa nakon dobila 4kg do kraja trudnoce.........Razlog je jednostavan, apetit mi se bio radikalno promijenio (i dan danas ostao takav), masno (od mesa) me tjera na povracanje te ako se forsiram da ugodim okolinu vrlo brzo \"cijeli obrok izadje\", obozavam povrce i fekulente, jedem vrlo malo kruha (ali pojedem barem mali komad. Najvaznije je da se jede svega pomalo (kruha, masnih potrepstina kao ulje i maslac, te cak i cokolade, bonbone itd), naime frustracija budi novu neutazljivu glad sto dovodi jos vise do debljanja.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare