To je to što me zanima!

Majka blizanaca: 'Vrijeđaju me, pitaju koliko sam novca dobila'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ne znam, ne želim više ništa komentirati, sad sam ostala posrana, pišu da sam primila mito, da su mi zaprijetili, ja sam jučer pola dana provela na policiji, izjavila je Ana Terščec za Dnevnik NoveTV
Vidi originalni članak

Nakon skandala u Klinici Fran Mihaljević zbog fotografija u kojem je majka zatekla svoje petomjesečne blizance, koji je razriješen razgovorom i isprikom ravnateljice i majke, bijes javnosti je preusmjeren na majku blizanaca, Anu Treščec

 - Ne znam, ne želim više ništa komentirati, sad sam ostala posrana, pišu da sam primila mito, da su mi zaprijetili, ja sam jučer pola dana provela na policiji kao najveći kriminalac - ispričala je u jednom dahu za Dnevnik NoveTV.

RAVNATELJICA KLINIKE 'Ispričali smo se majci i ona nama, a djeca su sada bolje'

 - Pišu mi da sam kurva, manipulatorica, pitaju me koliko sam novca dobila - otkrila nam je Treščec, koja kaže da joj to ne treba jer joj stres može ponovno aktivirati karcinom.

Žena kojoj je majka Ana Treščec ustupila fotografije i koja je pokrenula cijelu priču poručila je da odustaje od borbe jer je i majka odustala, javlja Dnevnik NoveTV. 

- Bila sam spremna za borbu za koju Ana očito nije bila... svojom izjavom pljunula je u usta sebi, a Boga mi i meni! Žao mi je! Ja ovdje stajem! - poručila je.

Zbog prijetnji završila na policiji

Podsjetimo, fotografije petomjesečnih blizanaca, pacijenata Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević koje su se prije nekoliko dana proširile po društvenim mrežama šokirale su hrvatsku javnost. Bebe na fotografijama bile su vezane, s upaljenim guzama, pa je majka Ana Treščec zamolila medicinsku sestru da joj pomogne presvući djecu.

SLUČAJ BEBA IZ 'FRAN MIHALJEVIĆA' Ravnateljica se ispričala mami: 'Žao nam je, i mi smo ljudi...'

Sestra joj je odgovorila da ne mogu oni presvlačiti samo moju djecu, da je to rota virus - prepričala je majka blizanaca.

U međuvremenu, ministarstvo je obavilo nadzor, a ravnateljica klinike dr. Fran Mihaljević i majka Ana Terščec izgladile su situaciju razgovorom. Nadzor Ministarstva nije utvrdio nepravilnosti, a ravnateljica Klinike se ispričala zbog nespretne komunikacije. Majka blizanci se ispričala zbog prijetnji, i rekla da nije htjela da dođe do javnog linča. 

Kako su osim podrške majci na Facebooku pojedinci uputili prijetnje osoblju i bolnici, uključila se i policija.

BEBA PUNA RANA Mama šokirana kad je skinula pelene: 'Isuse Bože, što je ovo'

- Moje bebe su bolje i to mi je jedino bitno - zaključila je majka i naglasila da se jučer nakon sastanka s ravnateljicom Klinike ugodno iznenadila kako sada izgleda koža njezina djeteta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sve je to dokaz da se moglo i bez hajke - izjavila je Ana Treščec za Dnevnik Nove TV. 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Magija_1 31.01.2019.

    Nakon razgovora s ravnateljicom, bebe su u boljem stanju. Znači , može se. .. Pametnom dosta. I kak se onda ljudi nebudu žalili i napadali vas kad se tek nekon toga radi kak treba?!

  • CroViktoria 30.01.2019.

    Ženo, daj se sredi. Žao mi je tih žena. Nije ni njima lako gledati tu djecu u patnajma. Civilizacijo, dođi k sebi prije nego bude kasno. Valjda ova djeca imaju i oca. Ako ne, pa gdje su ljudima oči. Zašto ne potraže oca te djece. Pa i on nosi dio odgovornosti.

  • CroViktoria 30.01.2019.

    Dijete s gripom i rota virusom ne može izgledati bolje. Nije sve donjeti kremice i pelenice. Vi ga presvučete, a ono je za pet minuta u crvenilu. Razlog tome je to što su djeca oslabljelog imuniteta, a djeca do godinu dana i nemaju imuniteta, imunitet tek stiču tako da je to borba za život. Pomoć treće osobe oko tako dva mala bića bi svakako bio dobrodošao. Da li mogu dvije sestre nekoliko beba presvlačiti svakih pet minuta. Uvijek će neka zaplakati ili trebati da se vrate. To što su pile kavu ne znači da nisu ostalo vrijeme radile svoj posao. Uglavnom, dozvoljavaju da im se pomogne što je jako lijepo, a žao mi je te majke što se obrušava na sve oko sebe jer ona ne može. Možda je otac djeteta mogao biti koji dan sa starijim djetetom kod kuće. Nije uredu. Ima puno gorih stvari na što čovjek treba reagirati, a ovo se moglo riješiti na bolji način.

Komentiraj...
Vidi sve komentare