Obavijesti

News

Komentari 69

Ravnateljica se ispričala mami: 'Žao nam je, i mi smo ljudi...'

Ravnateljica se ispričala mami: 'Žao nam je, i mi smo ljudi...'
2

Prema riječima ravnateljice sva medicinska pitanja su riješena u razgovoru. Kaže i kako blizanci na rukama nisu imali role toaletnog papira...

VIDEO

Žao mi je što je javnost tako reagirala... ne odobravam prijetnje. Dijete je bilo vezano zbog svoje sigurnosti. Kao majka mislila sam da je mogla biti bolja skrb, profesor mi je objasnio da će potrajati još to stanje, i do tjedan dana. Kad ih budem mogla tretirati kod kuće, otpustit će ih", rekla je Ana Treščec, majka blizanaca koja je objavila fotografije iz bolnice 'Fran Mihaljević' koje su zgrozile javnost, prenosi N1. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:19

Prema riječima ravnateljice sva medicinska pitanja su riješena u razgovoru. 

"Ako je bilo nespretne komunikacije, ispričavamo se. I mi smo ljudi i ponekad reagiramo kako nije dobro", rekla je ravnateljica Klinike Alemka Markotić

Što se tiče navoda da su blizanci na rukama imali role toaletnog papira, Markotić kaže da je riječ o rolama napravljenim od papirnatog materijala, ali to nije toaletni papir.

"Role jesu napravljene od papirnog materijala kako djeca ne bi mogla savijati ruke i dohvatiti braunile", objasnila je Markotić.

Što se tiče zdravstvenog stanja blizanaca, ravnateljica kaže kako je danas bolje nego jučer, a majka je rekla kako ih je vidjela nakratko dok su spavali. 

"Reagirala sam tako kako jesam. Smatram da bi svaki roditelj tako reagirao. Ja to ne mogu popraviti, povući...", kaže Terščec. 
Nažalost, neke situacije u medicini ne izgledaju dobro i lijepo u tijeku bolesti. Važna je komunikacija. Prije nego što se uplašimo, naljutimo... dobro je da se komunikacija stalno podiže na viši nivo. Da smo jučer lijepo porazgovarali ničeg toga ne bi bilo. Javni linč, napadi i prijetnje ne koriste nikome, a najmanje onima koji se trebaju liječiti i koji se 125 godina liječe ovdje", kaže Markotić.

"Hvala im, lijepo su mi se ispričali što jako cijenim. Pokazali su da su ljudi, nisu sad skočili na mene", zaključila je majka blizanaca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu