To je to što me zanima!

Majka, dijete i putnica, te tri djelatnika Hitne su ozlijeđeni

Hitna i auto su se sudarili u subotu navečer na križanju Čulinečke i A. Dubrava u Zagrebu. Ozlijeđeno je šestero ljudi. Tramvajski promet je kratko bio prekinut
Vidi originalni članak

Vozilom Hitne pomoći upravljao je 63-godišnjak i kroz inače opasno križanje u Dubravi prošao u smjeru zapada, odnosno grada s upaljenim rotirajućim svjetlima. Iznenada se pred njim stvorio Citroen C3 koji je vozila 38-godišnja žena. Iz ulice Klin, kretala se prema jugu, odnosno prema Čulinečkoj ulici, stoji u priopćenju policije.

- Nakon sudara oboje su završili na južnoj tramvajskoj pruzi - rekao nam je čitatelj Danijel Pletz. 

Majku i dijete iz automobila zagrebačkih tablica, te 73-godišnju putnicu nakon sudara u subotu oko 22.20 sata prevezli su u Klaićevu, odnosno KBC Dubrava, dok su ozlijeđen trojac iz vozila Hitne, uključujući i vozača, prebacili u KBC Dubrava. Tramvajski promet u smjeru Dubca kratko je bio prekinut.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Velečasni 1 02.04.2012.

    I dobro crnicu gdje u članku 150 piše da policija smije kroz crveno? Nigdje.Niti u članku 149.Haluciniraš.Tamo nešto trkeljaju o "iznimno vodeći računa o ostalim sudionicima u prometu". To nije eksplicitno dozvoljen prolaz kroz crveno policiji.Pogledaj presudu iz Splita pa onda lupaj gluposti.

  • maxiking 01.04.2012.

    Samo da su svi dobro to je najbitnije.Vidim da tu neki nemaju pojma o čemu pišu.U hitnoj su svi profi vozači i rade u autu zajedno sa doktorima i tehničarima po 12 sati dnevno i nažalost mogućnost prometne nesreće je velika.Srećom nisu česte.Zanima me samo da li bi neki od ovih zlih vlasnika komentara htio da hitna vozi po propisima i zakonima (stane svaki put na crveno i voz po ogarničenju recimo 40km/h) kad nekome od njih ili njihovih zatreba pomoć.Ne pljujete kad vam mame i tate ,dede i bake čekaju po 3-4 mjeseca pretrage u bolnicama.Za hitnu ste svi experti.Tim ljudima se treba klanjati do neba,a ne ih blatitii pljuvati.U najmanju ruku bi vam trebalo biti neugodno i nemojte pisati gluposti o stvarima o kojim nemate pojma.Usput za ovu zmaja- kaj se vozila sa hitnom pitanje:šta si radila u hitnoj ak nisi bila ugrožena?

  • andi_1 01.04.2012.

    Bitno da nitko nije stradao !!, a tko je kriv lako ćemo, to če policija riješit kao i osiguranja štetu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare