To je to što me zanima!

Majka djecu ostavila na cesti, dala im samo pelene i otišla

SAD: Dalisha je u nedjelju ostavila djecu uz cestu te se odvezla. Curice u dobi od tri i pet godina ostale su same, a prolaznici su pozvali policiju nakon što su ih vidjeli
Vidi originalni članak

Dalishu Adams (26) iz Brooklyna policija je uhitila u nedjelju jer je na cesti ostavila svoje dvije kćeri u dobi od tri i pet godina, a ostavila im je samo rezervne pelene. Curice Domini (5) i Dioni (3) zatekle su dvije žene nasred New Yorka te su ostale s njima sve dok policija nije došla. Ispričale su kako su djevojčice bile zbunjene te nisu znale zašto ih je majka tek tako ostavila vani na hladnoći, javlja Daily Mail.

Osim Domini i Dioni, Dalisha ima još jednu kćer (8), koja je u nedjelju bila kod bake. Njeni susjedi su policiji rekli da su često čuli kako se djevojka dere na djecu te psuje na njih. Ostali poznanici obitelji kazali su da su djevojčice uvijek bile dobro sređene, ali je majka na njih uvijek vikala.

- Mama nas je samo ostavila uz cestu te se odvezla dalje. Živimo u plavoj zgradi s cvijećem, a mama vozi bijeli auto - rekla je starija curica policiji. Obje djevojčice su trenutačno pod brigom Socijalne službe. 

Njihova baka Bertha Davia (52) rekla je policiji kako se radi o nesporazumu te je Socijalnu službu da djevojčice prepusti njoj na brigu. Djecu je Dalisha tog dana odvela majci, ali je o tome nije obavijestila. Bertha je o svemu saznala iz vijesti.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • viviann 01.02.2012.

    Pukla. Vjerojatno im je prije toga 10 puta rekla da se prestanu svađat i tući :D

  • Power_charger 01.02.2012.

    Jako žalosno, ni jedno dijete ovo ne zaslužuje i siguran sam da se ovakvo što događa svugdje, postoji jedino ono na što mediji "pikiraju" više, a na što manje... i baš zato mi je drago da među ovim komentarima gotovo da nije bilo rasističkih ispada, što je za svaku pohvalu - Gospodo sazrijevamo kao nacija, Europa na papiru ne znači ništa ako ljudi prvo u glavi ne postanu Europa.

  • theatre2606 01.02.2012.

    sto su jadne curice bogu krive da ih takvo sto treba snaci u zivotu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare