To je to što me zanima!

Majka dvoje djece podvodila djevojčicu (15) u svom stanu

Županijski sud u Zagrebu nepravomoćno je osudio Snježanu M. i Damira K. P. na ukupno pet godina i četiri mjeseca zatvora zbog podvođenja 15-godišnje djevojke
Vidi originalni članak

Damir K. P. i Snježana M. nepravomoćno su osuđeni na ukupno pet godina i četiri mjeseca jer su od ožujka 2012. u deset navrata podvodili tada 15-godišnju djevojčicu. Oni su joj pronalazili mušterije od kojih je ona naplaćivala po 100 eura za sat vremena. Pola novca davala je svodnicima. 

- Znali ste da je maloljetna, da je pobjegla sa psihijatrije i da nema gdje biti. Uredili ste je, odveli na frizuru da izgleda starije i podvodili u četiri navrata. Da vam je bila duže u stanu, možda bi toga bilo i više - rekla je sutkinja Županijskog suda u Zagrebu Sanja Mazalin obraćajući se drugooptuženoj Snježani M.. 

Ona je do sada bila neosuđivana iako se i sama bavila prostitucijom, a Sud je kao olakotnu okolnost uzeo činjenicu da je majka male djece. Dobila je dvije i pol godina zatvora.

Prvooptuženom Damiru K. P. Sud je cijenio kao olakotno to što je sve priznao, da je obiteljski čovjek i da mu je narušeno zdravlje.

- No, to što ste već dva puta osuđeni za podvođenje vam je otegotna okolnost - rekla je sutkinja, osudivši ga na dvije godine i deset mjeseci zatvora.

Sudsko vijeće, zbog nedostatka dokaza, oslobodilo je Tomislava B. i Krešimira T. optužbe za podvođenje maloljetnice.

- Odustali ste od posla i to vas je spasilo - rekla je sutkinja Tomislavu B..

Prema optužnici, 15-godišnjakinja je 21. ožujka 2012. došla kod Snježane M. koja ju je podvodila u svom stanu u Zagrebu. Nekoliko tjedana kasnije, preuzeo ju je Damir K. P. koju je podvodio na području Zagreba i Varaždina.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • SnježanaMatic 12.06.2014.

    Postovani komentatori,zamolila bih vas da bez znanja cjelokupne situacije ne osudujete tako okrutno. Jer sve sto je napisano je laz. i u samim komentarima pise da sam ja isto tako majka te nisam monstrum i imam osjecaje. ta djevojka od 16god a ne 15 god u inkrimirajuce vrijeme je manipulatorica koja je sada vec i punoljetna,te mi nije jasno zasto se nitko ne zapita zasto je cekala dvije godine da isprica svoju tuznu ispovjest. Hvala .

  • ban_ana8 04.06.2014.

    Fraera sa strane, ovo mi nije jasno..majka podvodila bolesnu djevojčicu, sama bivša prostitutka, i smanje joj kaznu jer je majka. Čekaj malo, uzeti joj djecu i staviti ju na poštenu robiju.

  • 04.06.2014.

    "Majka" i "Obiteljski Čovjek", pa oni su stupovi društva. Još su ih trebali osloboditi, ispričati im se i ponuditi poveću naknadu za pretrpljene duševne boli???? Sumrak zakonodavstva i pravosuđa!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare