To je to što me zanima!

Majka halucinirala da su joj sinovi svinje pa ih ubila i pojela

Policija je ženu našla prošlog tjedna u stanu gdje je bila okružena komadima tijela svoje djece. Odvedena je na ispitivanje, no na ni jedno pitanje nije odgovarala
Vidi originalni članak

Jedna je Tajlanđanka zbog halucinacija ubila svoju dvojicu sinova starih jednu i pet godina , skuhala komade njihova tijela i pojela ih, piše bankokpost.com

Kako javljaju mediji, nagađa se da je halucinirala da su djeca svinje. Takvu ocjenu dao je jedan od liječnika koji je rekao kako se halucinacija mogla pojaviti jer žena nije uzela svoj lijek i tako prekinula liječanje. Žena će duže vrijeme biti zadržana u bolnici, gdje će ju testirati na droge i provjeriti kako se ponaša obzirom na činjenicu da je ubila vlastitu djecu. 

Policija je ženu našla prošlog tjedna u stanu gdje je bila okružena komadima tijela. Odvedena je na ispitivanje, no na ni jedno pitanje nije odgovarala. Optužena je za ubojstvo, ali je ustanovljeno da nije sposobna za suđenje. 


Idi na 24sata

Komentari 23

  • biker12 24.08.2012.

    što ja ta pušila?

  • Alexandar_1 23.08.2012.

    Pa ili je bila psihički bolesna od prije ili je bila na nekakvim drogama, možda na soli za kupanje, to je popularno ovih dana u nazi americi.

  • nada m 23.08.2012.

    jeza,,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare