To je to što me zanima!

Majka hrabrost: Rodila je 65 dana nakon moždane smrti

Znala je da boluje od opasne bolesti, no više od svega željela je imati dijete s čovjekom koji je joj je bio ljubav života. Držali su ju na aparatima dok se beba razvije
Vidi originalni članak

Zagrepčanka Petra Grgošević Trgo (34) doživjela je moždani udar. Liječnici su rekli da za nju nema nade, ali su uz pristanak muža odlučili spasiti bebu. Držali su ju na aparatima dok se beba nije potpuno razvila.

Petra je znala da boluje od opasne bolesti, no više od svega željela je imati dijete s čovjekom koji joj je bio ljubav života. Ona je umrla, no mala Mila je dobro i uskoro će kući.

U svijetu je bilo slučajeva da su trudnice nakon kome ili moždane smrti održavali na životu kako bi rodile dijete, no nitko nije uspio tako dugo kao u Petrinu slučaju. 

>>>Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju 24sata

Idi na 24sata

Komentari 75

  • lenizg 16.05.2011.

    čitala sam cijeli članak u novinama i ovo mi nije normalno. znala je sve,ima djete iz prvog braka koje je ostalo siroće ko i drugo. svašta!!!

  • Nagrizatelj 15.05.2011.

    Nitko vječno ne živi. Samo se u djeci nastavlja.

  • echoe 15.05.2011.

    ljubav? hrabrost? nesebičnost? o čemu vi ljudi laprdate??? žena je ZNALA da će umrijet ako zatrudni! ima djete koje voli i koje voli nju, ima muža koj ju obožava i ona obožava njega, ima familiju koja radi istu stvar i onda se onda odluči umrijet?! još bi shvatila da je u trudnoći saznala da će umrijet pa ipak odlučila da se djete rodi - TO je hrabrost, TO je nesebilčnost i TO ljubav a ne ovo. ovo je čisti idiotizam i želja za smrti. što joj je to trebalo? što je to njenom mužu, familiji i sada dvoje djece bez majke TO trebalo... umire mi se ali ću ipak proje toga učinit sve + još jedno djete tužnima - fak jea

Komentiraj...
Vidi sve komentare