To je to što me zanima!

Majka je samo htjela okupati djecu, a onda je pala granata...

Ukrajina: Liuba je htjela okupati svoje kćeri jer su nakon nekoliko dana konačno dobili vodu. Poslala ih je u kupaonicu u koju je pala granata i ubila sve tri curice...
Vidi originalni članak

Liuba Konopliovi htjela je okupati svoju djecu jer je nakon nekoliko dana konačno iz slavine počela teći voda. Nastju (14), Dašu (7) i Kiriušu (2) je poslala u kupaonicu, a ona je otišla po ručnike u spavaću sobu. Tada je na njihovu kuću na istoku Ukrajine pala granata. Na mjestu je ubila sve tri djevojčice. Bio je četvrtak, 34 sata prije nego što je u Minsku potpisano primirje. 

'Proklinjem svaki dan one koji su ubili moju djecu'

- Kakvo primirje? Proklinjem svaki dan one koji su ubili moju djecu i sve druge u našoj državi. Ljude koji samo žele živjeti u miru - rekla je očajna majka novinarima CNN-a. Otac Denis nije mogao pred kamere. Nije imao snage. Sjedio je u kuhinji i gulio povrće za ručak.

- Moja nevina unučad je ubijena. Nevina, gospodine Porošenko - rekla je novinarima baka Lida. 

Dječaka (7) ubila granata dok se igrao na ulici s prijateljicom 

Sedmogodišni Jegor u petak se igrao s prijateljicom na ulici u ukrajinskom gradu Artemovski. Djevojčica je, kad su počeli napadi, legla na ulicu. Jegor je počeo bježati i pogodili su ga šrapneli granate. Umro je na mjestu. Dan nakon pogreba Jegorov brat Danil (13) i njegova teta Julija (45) su se susreli ispred kuće u kojoj je dječak živio s obitelji. U kući su samo dvije prostorije, nešto malo namještaja, a zahod je vani.  

- Jegor je bio pristojno i dobro dijete. Stalno je drugima davao komplimente. Majci je samo dan prije nego je umro rekao da je najbolja i najljepša mama na svijetu - kaže Julija. 

Rekla je i kako bi bilo bolje da nikada nije bilo prosvjeda na Majdanu.

- S Janukovičem bi barem živjeli u miru - kaže Julija.      

Putin: Ukrajinski vojnici bi trebali položiti oružje

Inače, ruski predsjednik Vladimir Putin je u utorak pozvao Ukrajinu na kapitulaciju. 

- Ukrajinski vojnici bi na istoku zemlje trebali položiti oružje i ukrajinske vlasti ih u tome ne bi trebali sprječavati - rekao je Putin tijekom posjeta Mađarskoj.  

- Glupo je izgubiti pogotovo protiv onih koji su do jučer radili u rudniku ili vozili traktor, ali to je život i život će ići dalje - rekao je Putin.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • Garzia 18.02.2015.

    šta reć, tužno, jadna majka i cijela obitelj, a i cijeli narod koji je silovan ruskim barbarima

  • mighty_reds1892 18.02.2015.

    "Rekla je i kako bi bilo bolje da nikada nije bilo prosvjeda na Majdanu."

  • forumaš 18.02.2015.

    Krim je oduvijek bio Rusija,i sigurno ga rusi sad nece pustiti,i imaju pravo,zasto bi,oni stite svij narod koji je na Krimu daleko vecincki,od meine imaju podrsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare