To je to što me zanima!

Majka još nije ni svjesna da njenog Luke (9) više nema

Tuga u Rovinju: Bolni jecaji i plač parali su tišinu na rovinjskom groblju. Tamo su u 17 sati pokopali Luku (9) kojeg je mučki zadavio otac Đuro Đurić
Vidi originalni članak

Premalo je u ponedjeljak bilo rovinjsko groblje za sve koji su se došli oprostiti od Luke Đurića (9), dječaka kojeg je njegov otac Đuro Đurić (45) prošlog četvrtka zadavio rukama u stanu. Više od dvije tisuće ljudi, gotovo cijeli Rovinj, došao je ispratiti malog anđela. Majka Katica, sestra Ivana, rodbina, prijatelji i Lukini školske kolege stajali su ispred bijelog Lukinog lijesa samo s jednim pitanjem: “Zašto? Moj Bože, zašto?”
Tuga je parala srca. Kolona ljudi s bijelim ružama u rukama koračala je do posljednjeg Lukinog počivališta. Groblje je odjekivalo od plača i jecaja. Pokraj Lukine majke Katice cijelo je vrijeme stajao liječnik. Dao joj je nekoliko sedativa da preživi pogreb. Prijatelji su je pridržavali kako se ne bi srušila.
- Ona još ne vjeruje da je u lijesu njezin Luka. Misli da je sve samo ružan san. Malog Luku su ubili ono koji su trebali nešto poduzeti a nisu. Tražila je pomoć. Nisu joj pomogli. I evo, tragedija. Jedva smo je doveli do groblja. Stalno je govorila to nije moj Luka - govorila nam je drhtećim glasom Katičina prijateljica dok su joj se suze slijevale niz lice.
Ubojičin ujak došao je na sahranu. Ne vjerujući u to da više nikad neće vidjeti malenog Luku, prokleo je Đuru.
- Da sam znao što će napraviti mom anđelu, odavno bih mu sam presudio - rekao je Ivo Kljaić i dodao kako Đuru više nikada ne želi vidjeti niti želi čuti za njega. Na ulazu u rovinjsko Gradsko groblje trgovac Suvad Salkić, policajac Vlado Stanković, teolog Eugen Teklić i zidar Fadil Smajić su postavili kutiju za prikupljanje pomoći nesretnoj Lukinoj majci i sestri. Prikupljeno je oko 10.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • acheron350 24.05.2010.

    Zasto ne pustite zenu na miru ? Izgubila je sina a vi ju slikate, sramite se

  • KrajinaForce 24.05.2010.

    znaci ako ja imam zenu i djecu i ona ode ja bih trebao osvetiti tako da ubijem vlastito dijete.U ostalom ona je njega ostavila jer je alkoholicar nisu muslimani ludi kad nedaju alkohol,ali napisati sto ga je dovelo do ovog moze napisat samo jedan koji nema dusu nego je psihicki bolesnik a to si ti

  • dayan84 24.05.2010.

    na savjest institucijama i osobama koje nisu obavljale svoju dužnost a za to su plaćene!

Komentiraj...
Vidi sve komentare