To je to što me zanima!

Majka osmorki neće moći više rađati zbog tumora?

Nadya Suleman mora na operaciju. U maternici ima dobroćudne tumore. Liječnici se boje da nakon operacije više nikada neće moći roditi
Vidi originalni članak

Nadyu Suleman (33), majku osmorki, liječnici će za vikend operirati. U maternici ima dobroćudne tumore, no nakon operacije vjerojatno nikada više neće moći roditi.
- Bojim se operacije, no, nažalost, moraju me operirati - rekla je Nadya koja je dva puta rodila i ima ukupno 14 djece. Dodala je da će u bolnici biti tjedan dana.
U četvrtak je zajedno s djecom uživala u parku blizu Los Angelesa. Hranila ih je i igrala se s njima. U stopu su ih pratile kamere koje snimaju dokumentarnu emisiju o osmorkama. Njihova je mama potpisala ugovor s TV-kućom koja će život osmorki pratiti sve do njihova 18. rođendana. Koliko je novca za to dobila, nije htjela otkriti. Odvjetnica za ljudska prava Gloria Allred boji se da Nadya želi zaraditi na djeci te da im neće pružiti normalan život. Zbog toga je pokrenula postupak na sudu, a Nadya bi mogla ostati bez djece. Prvo saslušanje je 22. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • trešnja 08.05.2009.

    A zašto se liječnici boje da neće moći roditi...nije li ona svoju kvotu već dobrano ispunila?Zašto u ovom svijetu prevladava licemjerje i ludilo...zar stvarno nismo sposobni duhovnoog sazrijevanja i priznavanja istine,ma kakava ona bila?

Komentiraj...
Vidi sve komentare