To je to što me zanima!

Majka osmorki pokazala je svoje seksi tijelo u bikiniju

Nadya Suleman (34) kaže da nakon poroda nije išla na plastičnu operaciju kako bi izgledala kao manekenka. Tvrdi da je vježbala i bila na dijeti
Vidi originalni članak

Amerikanka Nadya Suleman (34) pozirala je u crvenom bikiniju za magazin Star. Poput ljepotica iz serije 'Baywatch' fotografirala se na plaži, ponosna na svoje tijelo. Pokazala je zavidnu liniju nakon što je prije godinu dana rodila osmorke. Zlobni kritičari odmah su je optužili da je išla na liposukciju, a Photoshop je, prema njima, još više poboljšao njezine obline. Nadya kaže kako poslije poroda nije išla na nikakvu plastičnu operaciju kako bi 'isklesala' svoje tijelo. Za privlačne obline zaslužna je dijeta i redovita tjelovježba.
- Htjela sam samoj sebi pokazati da se dobro tijelo može imati i bez operacija. Uspjela sam u tome - hvali se Nadya.
Uz osmorke Nadya ima još šestero djece. Rastavljena je i prima socijalnu pomoć. Nedavno je snimila dokumentarac o svom životu koji bi  joj mogao donijeti oko 150 tisuća dolara zarade. Jednom prilikom izjavila je kako je rođenjem osmorki upropastila život sebi i svojoj djeci.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • possesed 26.01.2010.

    ..biti ću silno razočaran,opteretiti će me dijareja,i vjerojatno neću izaći ovaj vikend i obliti se vani..ako mama pod hitno ne otvori twitter profil svakom od ovih spermića,fejsbuk profil sa grupom..koja vjerojatno postoji..i šta još fali..eh,da..na smokvinom listu ili iskrici unaprijed kreira profile..da si nađu i družice,družiće itd...glupost ovog društva nema granice..pod društvo smatram ljudski rod..jer sam ja nastao od majmuna,tako da sam životinja..ali ovi Bogom dani ljudi su zbilja čudna rasa...sve na fejs!! pod hitno..dobro jutro da je fotošopirano sve..pa nije rađala pikule nego lopte medicinke..for Gods sake..

  • koki_753 23.01.2010.

    siljota, aj ne s.e.r.i.

  • ja___zg 23.01.2010.

    strija se ne možeš riješiti vježbanjem dijetom niti bilo čim.. to ti ostane čitav život.. zato siljota, ne pričaj gluposti.. a jedino ak imaš para ko blata onda se možeš strije malo smanjiti da se toliko ne vide i to uz pomoć laserske operacije!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare