To je to što me zanima!

Majka poginule Madine s petero djece zatražila azil u Hrvatskoj

Majka preminule Madine Hosseini trenutačno s još petero svoje maloljetne djece u Policijskoj postaji u Vrbanji te je izrazila želju za međunarodnom zaštitom u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Obitelj afganistanske djevojčice koja je u prosincu 2017. godine poginula u naletu vlaka na granici Srbije i Hrvatske ušla je u Hrvatsku i zatražila azil, potvrdila je za Novi list odvjetnica Sanja Bezbradica. 

IMALA JE SAMO PET GODINA Tragedija kod hrvatske granice: U naletu vlaka poginula curica

Kazala je kako je, prema njezinim saznanjima, majka preminule Madine Hosseini trenutačno s još petero svoje maloljetne djece u Policijskoj postaji u Vrbanji te je izrazila želju za međunarodnom zaštitom u Hrvatskoj. 

MAJKA POGINULE CURICE "Policija nas je usred noći tjerala da hodamo po pruzi"

Bezbradica je istaknula kako očekuje da se obitelj što prije prebaci u prihvatni smještaj u zagrebački hotel Porin te da im se omogući da što prije prođu proceduru za davanje azila.

ČETIRI KAZNENA DJELA Zbog smrti male Madine digli kaznene prijave protiv policije

- S obzirom na tragediju koju je ta obitelj proživjela, kao i na činjenicu da su već tri puta iskazali želju da u Hrvatskoj dobiju azil, očekujem da prijevoz u Zagreb prođe sa što manje zadržavanja i sporosti - kazala je odvjetnica. 
 

Idi na 24sata

Komentari 149

  • avim 07.04.2018.

    Nedajte takvima azil jer su zrtvovai dijete za azil,a bikcina ce napraviti jos 5 cim dobije azil

  • 22.03.2018.

    Izgleda da je žena pratila izbore i čula da ce biti mala Švicarska ,to vam obećavam večeras ovdje ....pa joj povjerovala

  • bianconeri_zg 22.03.2018.

    Nije djevojcica poginula nego ju je ovaj monstrum teroristicki bacio pod vlak da bi ispali zrtve i "jadni"

Komentiraj...
Vidi sve komentare