To je to što me zanima!

Majka preminule YouTuberice kritizirala Vučića, naglo ugasili bubicu: 'Nema on veze s tim...'

Kristina Đukić je tragično preminula početkom prosinca, a sve okolnosti još nisu otkrivene. Njena majka gostovala je u jutarnjem programu Pinka, a i to nije prošlo bez skandala
Vidi originalni članak

Nataša Đukić, majka preminule YouTuberice Kristine Kike Đukić, bila je gošća jutarnjeg programa televizije Pink i voditeljice Jovane Jeremić. I sve je bilo u redu, dok nije Nataša spomenula predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Naime, Jeremić je govorila kako suosjeća s majkom, ali i pritom djelovala kao glumci iz 'Krv nije voda' i u jednom trenu je upitala majku djevojke da objasni kako je došlo do Kikine smrti.

Tad je ona počela kritizirati tužiteljstvo, ali i Vučića. 

- Koja je ovo država, kakvo je to tužiteljstvo, kad se obraća preko medija, sram ih bilo. Sram te bilo, predsjedniče, što dozvoljavaš to - rekla je u eteru, na što je voditeljica hitro odgovorila da on nema veze s tim.

- Ima - rekla je Đukić i krenula reći: 'Dozvolite da vam nešto kažem...', a u tom trenutku su joj ugasili i 'bubicu', a Jeremić je nastavila s emisijom i drugom temom.

Đukić je tragično preminula početkom prosinca, a sve okolnosti još nisu otkrivene. Kako prenosi Nova.rs, najbliži još čekaju toksikološke nalaze.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Marijanaa(lioness) 16.08.2022.

    Diktatorska vlast, problem isto kao i tu sa Hdz uhljebima... Vucic je sacici naroda dao mrvice i oni glasaju za njega do groba. Kontrolira medije, a preostali koji nisu zadojeni nemaju drugu opciju osim jos rigidniju...

  • Mjerilooo 16.08.2022.

    U Srbiji je diktature na najjace,kad pises komentar prvo ti ga moraju pregledat pa odobrit,a kad pricas protiv predsjednika nikad ne odobre,samo neke slozene komentare hvalisave

  • Ivan Spahić 16.08.2022.

    Mali Putin,šuti ženo još če te otrovat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare