To je to što me zanima!

Majka Radoja R.: 'Znam da on ne bi ni na koga ruku digao...'

Radoje R. ostaje u pritvoru mjesec dana zbog opasnosti od bijega i od ponavljanja djela. U subotu je ostavio beživotno tijelo djevojke u zgradi u Sopotu. Umotao ju je u tepih, ostavio pred podrum i pobjegao
Vidi originalni članak

Izvan sebe sam. Vidjeti svoga sina u medijima uhićenog, i to još zbog čega, za mene je neviđeni šok. Ne mogu pojmiti kako je tek roditeljima umrle djevojčice, rekla je za Jutarnji Katica R., majka Radoja R. (30), državljanina BiH koji je u subotu pod okriljem noći u zagrebačkom naselju Sopot u tepih umotao djevojku (16) te njeno tijelo odvukao do podruma u susjednoj ulici i tamo ostavio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Majka je rekla kako je sina zadnji puta vidjela u blagdansko vrijeme. Došao je u posjeti obitelji.

- Bio mi je čudan, izgledao je kao da je pod utjecajem trave. Obećao mi je tada da ću mu moći doći u posjet u Zagreb. Kad sam ga potom čula sredinom siječnja te ga pitala gdje je jer bih mu došla, odgovorio mi je: 'Ne mogu ti još reći. Nazvat ću te'. I više se nije javio - ispričala je Katica kroz suze.

DJEVOJKU ZAMOTAO U TEPIH Djevojku zamotao u tepih - pritvorili ga da ne bi pobjegao

Radoje nije imao stalan posao, tvrdi majka, već je fušario na poslovima kad je imao priliku. Završio je elektrotehničku školu i bio je vrlo dobar đak. No kao dijete je završio u domu u Dugavama.

- Postao je nepopravljiv kako je vrijeme prolazilo, pokušavala sam ga uvjeriti da mu treba psihijatar. No moje je preklinjanje bilo uzaludno. Od susjeda smo doznali da mi je sin uhićen. Osjećam ljutnju i tugu istovremeno. Miješaju mi se emocije. Ne mogu pojmiti kako je tek njezinim roditeljima. Znam samo da Radoje ne bi ni na koga ruku digao. Droga uzima danak, zbog nje se čine ludosti, a osobe koje je konzumiraju toga nisu ni svjesne - rekla je majka Katica za Jutarnji.

JEZA U SOPOTU Slučaj djevojke nađene u tepihu - prijeti mu 15 godina zatvora

Radoju R. je inače sudac Županijskog suda u Velikoj Gorici odredio pritvor od mjesec dana zbog opasnosti od bijega, kao i od ponavljanja djela.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 19.02.2020.

    Ime subjekta-Radoje Rožek

  • 19.02.2020.

    Bio je on pod uticajem igle i bijelog

  • 19.02.2020.

    nije mala ništa bolja od njega. klasični đaneri. ovaj je samo gluplji jer nije nazvao hitnu i muriju dok je bila u stanu. Vjerojatno bi dobio 10g manje nego kaj će sad dobiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare