To je to što me zanima!

Majka ubijenog navijača: 'Kako je Vulin mogao prikazati smrt mog sina, to je strašno i jezivo'

Ističe da je gledajući fotografije, na kojima su osakaćena tijela žrtava Velje Nevolje, ponovo proživljavala ubojstvo svog sina, čije je tijelo pronađeno u jami kod Sopota...
Vidi originalni članak

Mara Halabrin, majka ubijenog Aleksandra Halabrina, kaže da je "morbidni show" ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina, koji je emitiran jučer u emisiji "Hit tvit" na televiziji "Pink", u najmanju ruku - strašan i jeziv, prenosi Avaz.ba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 Ističe da je gledajući fotografije, na kojima su osakaćena tijela žrtava Veljka Belivuka (Velje Nevolje), ponovo proživljavala ubojstvo svog sina, čije je tijelo pronađeno u jami kod Sopota.

PRIKAZUJU UBOJSTVA NA TELEVIZIJI Vučić traži da se objavi još snimki raskomadanih ljudi: 'Važno je da to ljudi vide'

- To je strašno i jezivo. Ne znam šta je Vulinu bio cilj sa tim emitiranjem slika na kojima su raskomadani ljudi. Gledajući to zamislila sam svog sina - poručila je Mara Halabrin za Nova.rs kroz suze.

Na fotografijama koje su se nizale, tokom jučerašnjeg dana u emisiji, bili su Veljko Belivuk, Marko Miljković i Srđan Lalić, koji sa osmijesima na licu kasape pripadnike suparničkih klanova, ali i još neidentificirane mladiće.

HOROR U SRBIJI Nove jezive slike prikazali na televiziji: Velja Nevolja pozirao s obezglavljenim žrtvama

Podsjetimo, u emisiji na televiziji "Pink" su se stravične slike iskasapljenih muškaraca nizale uživo, a ministar policije je rekao "da su u pitanju navijači Partizana, koje su klali drugi navijači Partizana".

Idi na 24sata

Komentari 28

  • sarcasmo 22.07.2021.

    Kako je normalno bilo u osmanskom carstvu nabijati na kolac, tako je i danas nekima normalno prikazivati iskasapljene na javnoj televiziji. Činjenica da se ništa nije promijenilo osim tehnologije.

  • old school100 22.07.2021.

    Jadna je ta Srbija kako god okrenes

  • pišemistinu 22.07.2021.

    Ček malo,da ti sin radio neki normalan posao nebi ga mogla vidjeti u takvom stanju i bio bi danas živ.

Komentiraj...
Vidi sve komentare