News

Komentari 201

Nove jezive slike prikazali na televiziji: Velja Nevolja pozirao s obezglavljenim žrtvama

Nove jezive slike prikazali na televiziji: Velja Nevolja pozirao s obezglavljenim žrtvama

Srpski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin na Pinku je rekao da su ubojice i ološ koji ne zaslužuje nikada izaći iz zatvora. Vulin je rekao da su od žrtava radili ćevape te su ih u vrećama bacali u rijeku...

Televizija Pink objavila je fotografije mučenja mafijaške organizacije koju je vodio Veljko Belivuk zvan Velja Nevolja, prenosi Blic.

POGLEDAJTE VIDEO: Fotografirao se s obezglavljenim žrtvama

Na nekim fotografijama je Belivuk s Markom Miljkovićem, poziraju s koktelima i oružjem. Na kraju su prikazali nekoliko fotografija na kojima poziraju s osakaćenim žrtvama.

Srpski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin na Pinku je rekao da su ubojice i ološ koji ne zaslužuje nikada izaći iz zatvora. Dodao je da su fotografije pokazali obiteljima žrtava koji su bili šokirani. Sve žrtve bile su navijači Partizana.

Vulin je rekao da su od žrtava radili ćevape te su ih u vrećama bacali u rijeku.

Tijekom tjedna su pripadnici SBPOK-a (Služba za borbu protiv organiziranog kriminala) uhitili i Bojana Hrvatina koji je bio član Belivukove grupe, a Belivuka i ostale pripadnike su opet priveli na saslušanje zbog proširenja istrage za još dva ubojstva.

Većina osumnjičenih se brani šutnjom, ali Marko Miljković je odlučio progovoriti, prenosi Blic.

Vulin je komentirao da je cilj ove skupine da bacaju ljagu na MUP, a istaknuo je da stalno dobivaju prijetnje od članova klana.

Najčitaniji članci