To je to što me zanima!

Majka ubila dvoje djece pa zatočila kolege na faksu

Gail Lynn Coontz (37), majka studentica, ubila je svoje dvoje djece Grega (14) i Nikki (10). Zatim se zaputila na fakultet i izazvala talačku dramu
Vidi originalni članak

Gail Lynn Coontz (37), majka studentica, ubila je svoje dvoje djece Grega (14) i Nikki (10). Zatim se naoružana zaputila na fakultet u Louisvilleu i izazvala pravu talačku dramu. Na fakultetu, gdje je kao taoce držala studenta i studentskog savjetnika, na sreću nitko nije ozlijeđen. Djeca su pronađena mrtva u kući, nakon što je policija prekinula talačku krizu na obližnjem fakultetu. Majka im pucala u glavu dok su spavali. Odvedena je u psihijatrijsku bolnicu, odakle će biti prebačena u zatvor. Motivi zasad nisu poznati.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • black25 28.03.2008.

    Slažem se kk666, i kod nas je sve gore. Ali sjeti se kada je prije (za vrijeme Juge ili neposredno iza) bilo toga što se danas događa kod nas? Daleko od toga da idealiziram ta vremena, ali kolijevka ovakvih gadosti je Amerika,tj njihovo društvo, koje se totalno pogubilo i otelo kontroli od tog bezvrijednog super-kapitalističkog sustava vrijednosti, gdje se samo trči za zaradom, gdje djecu odgaja ulica i tv, gdje više nitko ne mari za nikoga itd itd. Posljedica toga je da su ljudi postali prazne ljušture,izgubljeni, frustrirani, poremećeni,bez duše i morala. A onda se događa ovo.

  • Crvenkapizza 28.03.2008.

    Ajde jednom, pijan, drogiran, u mraku... ali dva put opalit ovu kalašturu ? Svaka čast tom \"frajeru\".

  • super girl 28.03.2008.

    luđakinja retardirana.stvarno nije normalna.slažem se s loly0 trba ju splait kao vještice.iz te Amerike ništ dobroga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare