To je to što me zanima!

Majka Wolfgana Priklopila želi upoznati N. Kampusch

U prvom razgovoru za novine Waltrude Priklopil otkrila je svoje osjećaje prema sinu koji je osam godina u podrumu držao zatočenu N. Kampusch
Vidi originalni članak

Majka Wolfgana Priklopila, koji je oteo i osam godina držao zatočenu Nataschu Kampusch, želi se sastati s njom. U intervjuu za austrijski magazin Waltrude Priklopil (66) je otkrila da ju je Natascha nekoliko puta kontaktirala, ali ona nju nije željela vidjeti.
- Mislim da je htjela neke odgovore od mene, a ja ih nisam mogla dati. Sad se osjećam dovoljno jaka da se sretnemo, ako ona to još želi - rekla je Priklopilova majka, koja živi pod drugim identitetom. Ovo je prvi put da je progovorila od kada se 2006. saznalo da je njen sin u podrumu kuće godinama držao zatočenu djevojku.
- Stvarno nisam imala pojma o njegovu zločinu. On je vjerojatno imao teških psihičkih problema. Nemam drugo objašnjenje. Bez obzira na sve što je učinio, on je moj sin i ja ga i dalje volim - kazala je Waltrude u intervjuu. Dodala je da i dalje ne vjeruje da je on bio pedofil. Smatra da je Nataschu oteo i zatočio kako bi je vremenom odgojio da mu bude idealna žena.
- Kad sad vidim Nataschu, vidim u njoj dio mog Wolfganga. Način na koji priča i na koji se izražava, kao da čujem svoga sina - zaključila je Waltrude Priklopil.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kk666 30.05.2008.

    slažem se sa -tajnamoja- baba je luda ko kupus...to je očito cijela familija bolesna u glavu

  • dusansk 30.05.2008.

    taj zapad za kojim idemo i za kojim tezimo je toliko bolestan(a austrija posebno) i stvarno mi nije jasno zasto idemo ka njima. Mislim da je jedna od mogucnosti i ta da smo mi jos bolesniji jer vidimo da ZAPAD NE VALJA a hocemo tamo...

  • tajnamoja 30.05.2008.

    I mama luda ko i sin.

Komentiraj...
Vidi sve komentare