To je to što me zanima!

Majka zadavila bebu jer je djed seksualno zlostavljao unučicu?

Majka (37) iz Austrije je navodno doživjela živčani slom jer je djed napao unuku (4), a sumnjala je da je zlostavljao i osmomjesečnu bebu. U bolnici je bebu zadavila pa si je prerezala žile
Vidi originalni članak

Majka (37) je u bolnici ubila svojeg osmomjesečnog sina. Žena i sin su bili smješteni u bolnici u Beču. Bebu je zadavila jastukom

OE24 piše da je ženin svekar, veleposlanik u mirovini i bivši glasnogovornik nekadašnjeg ministra vanjskih poslova Aloisa Mocka, koji sada sa ženom vodi hotel. Svekar je navodno tijekom božićnih blagdana seksualno zlostavljao svoju unuku (4).

Majka je nakon toga navodno doživjela živčani slom te su ona i djeca završili u bolnici u Beču gdje su ih liječiti te su trebali dobiti i pomoć psihologa.

U međuvremenu beba se razboljela i dobila je temperaturu. Majka koja radi kao stjuardesa je pala u depresiju ili se čak bojala da je djed zlostavljao i unuka. Bebu je ugušila, a navodno je pokušala ubiti i kćer (4), ali nije uspjela. Nakon toga si je prerezala žile. Liječnici su ju spasili zadnji čas. Trenutno se nalazi na psihijatriji.

Vlasti o slučaju ne daju nikakve informacije, a svekar je preko odvjetnika Rudolfa Mayera poručio kako nije kriv iako ga je, kako OE24 doznaje, unuka direktno optužila. I majci i bivšem diplomatu u ovom trenutku prijete visoke kazne zatvora. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Vihor🐎 15.01.2018.

    Ako u ovome postoji imalo istine, to je još jedan dokaz da nasilnici, silovatelji, pedofili i slične osobe, mogu dolaziti iz bilo kojih društvenih slojeva i biti bilo kojeg nivoa naobrazbe. Takve osobe su jako prefidne i teže ih je otkriti i dokazati, jer oni se prema van prikazuju kao eminentne osobe.

  • MikiMrki0123 13.01.2018.

    A jadna žena šok doživila al bilo bi bolje da je starog gada zadavila

  • StapickoKasika 13.01.2018.

    Aki je vec tolka sila ,zlostavljace zatuc ciglom ili sikirom bez griznje savjesti. Nikad ne dizati ruku na svoje voljene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare