To je to što me zanima!

Majku je ubio u masliniku, a onda je kod kuće pucao u oca

U Čistoj Velikoj kod Šibenika još uvijek traje očevid nakon što je proteklog vikenda Tin Šunjerga (19) ubio svoju majku i oca pa se dao u bijeg. Majku je navodno ubio u masliniku...
Vidi originalni članak

U Čistoj Velikoj kod Šibenika još uvijek traje očevid nakon što je proteklog vikenda Tin Šunjerga (19) ubio svoju majku i oca pa se dao u bijeg. Majku je navodno ubio u masliniku, a na vjetrobranskom staklu automobila u kojem je nesretna žena bila vidljiva je rupa od metka. 

Nakon što je ubio majku u masliniku, Tin je otišao kući i tamo usmrtio i svog oca koji je pronađen na podu garaže.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šibenska policija u nedjelju navečer je potvrdila da je 19-godišnji mladić iz Čiste Velike, Tin Šunjerga,osumnjičen za ubojstvo majke Silve i oca Marina, pripadnika specijalne policije.

Tin Šunjerga uhićen je u Tribunju u nedjelju malo prije 19 sati. Policija je potvrdila da su u Jurjevgradskoj ulici u Tribunju s namjerom da ga zaustave pucali iz vatrenog oružja u gume njegovog Mercedesa šibenskih registracija u kojem je bježao. Potom su ga izvukli iz automobila i uhitili, a  mladić u pucnjavi nije ranjen, navode iz policije.  

Mladić je priveden u Policijsku upravu šibensko-kninsku, gdje se protiv njega provodi kriminalističko istraživanje zbog teškog dvostrukog ubojstva.

Policija je jutros objavila da provodi kriminalističko istraživanje i nad jednim maloljetnikom, 18-godišnjakom i 20-godišnjakom za neprijavljivanje počinjenog kaznenog djela.

Idi na 24sata

Komentari 215

  • 27.03.2017.

    ako se za jedno ubojstvo dobije 40 godina, onda za dva triba 80.... pa nek pjeva borbene...

  • 27.03.2017.

    a kad droga prestane djelovat.... što onda, onda špagić za vrat....

  • 27.03.2017.

    Evo vidim opet službe pričaju droga,droga,umjesto da pokušaju odgonetnuti di,šta,kako,kad,gdje se njemu preokrenulo da se ne desi ne daj bože nikome opet!Ova ubojstva u zadnjih 2,3 godine meni smrde na Američku kulturu pucanja po školama,bližnjima i ima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare