To je to što me zanima!

Makarsku plažu su opet zasuli zemljom: 'Sve je po zakonu...'

Na istome mjestu prošle godine HDZ-ova vlast je usred sezone sipala šljunak na užas turista. Kupali su se u muljevitom moru s komadima betona i željeza
Vidi originalni članak

Plaža se ne nasipa nego nadohranjuje. Dobili smo odobrenje Lučke uprave za radove, rekla je makarska dogradonačelnica Lori Veličković (SDP) nakon što je na plažu ispod hotela Osejava ponovno nasuto nekoliko tona zemlje.

Na istome mjestu prošle godine tadašnja HDZ-ova vlast je usred sezone sipala šljunak na užas turista. Kupali su se u muljevitom moru s komadima betona i željeza. No, Veličković tvrdi da je, za razliku od prošle godine, ovaj put sve po zakonu te da će more nakon nekoliko dana isprati mulj. Najavili su i potpuno uređenje plaže kad izrade dokumentaciju.

Usred sezone more ispralo umjetni lukobran 

Uoči prošle turističke sezone tadašnja HDZ-ova vlast produžila je plažu na Osejavi građevinskim materijalom. More je usred sezone, točnije krajem srpnja, počelo ispirati zemlju od čega se prekrasna plaža pretvorila u mulj.



Idi na 24sata

Komentari 37

  • marijaterezija2 08.06.2014.

    Nevjerojatne ideje, tko uopće dolazi na takve ideje i još kažu po zakonu, tjeraju kupaće...

  • user_300894 04.06.2014.

    dragi turisti odkazite rezervacije zaobidjite makarsku pa nek rade sta oce

  • 04.06.2014.

    "Plaža se nadohranjuje" ????? WTF???? Pa nije biljka da se nadohranjuje !!!!!! Samo će se povećati bakterijska aktivnost u plažnim slojevima, pa će mala djeca nakon kupanja u moru završiti u ambulanti sa "ljetnom virozom", koja nema veze sa virozom nego je bakterijska infekcija!!!!! Bravo za grad Makarsku !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare