To je to što me zanima!

Makedonska policija ubila četiri švercera na granici

Glasnogovornik makedonske policije Ivo Kotevski izjavio je da su policajci ubili četvero muškaraca u selu Raduša. U kombiju su im pronašli oružje
Vidi originalni članak

U oružanom sukobu nedaleko od granice Makedonije i Kosova u srijedu je ubijeno četvero muškaraca. Glasnogovornik makedonske policije Ivo Kotevski izjavio je da su policajci ubili četvero muškaraca u selu Raduša. Presreli su ih dok su pokušavali prošvercati oružje preko granice. Četvorica švercera putovala su u kombiju u kojem je policija pronašla gomilu oružja i eksploziva.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bomber1 12.05.2010.

    Ma ne vjerujem im ja u tu propagandu,Makedonci umjesto da su nama pomogli i razvukli front sta su oni ? derali se zivela Srbija...pa u pravu su Srbi kad kazu da su to Juzni SRbi...tkz Makedonski narod ne postoji to je sve mjesavina grka,srba,bugara i albanaca. sta ti je to 1.8 miljuna Makedonaca naspram 6 miljuna Albanaca koliko ih zivi u zemljama oko Makedonije ukljucujuci Albaniju ,Grčku I Kosovo.Ali neka oni samo tretiraju strogoću,lako se tu junačiti nad 3 tipa sa pistoljima.

  • JerkoKC 12.05.2010.

    Tako je trebalo i kapetana Dragana i sutra bi u novinama pisalo \"Likvidiran u pokušaju bijega\".

  • bad boy 12.05.2010.

    tako se to radi..............................

Komentiraj...
Vidi sve komentare