To je to što me zanima!

Nije lako navijati u Srbiji: Otela Makedonca i silila ga na seks

Niš: Dva makedonska navijača konobarica, koju su upoznali u kafiću, pozvala je k sebi doma da se zabave s njezinim cimericama. Jedan od njih zapeo joj je za oko...
Vidi originalni članak

Gomila makedonskih navijača slila se ovih dana u Niš i Beograd kako bi zdušno bodrili svoju rukometnu reprezentaciju. Dvojica navijača u Nišu su u kafiću upoznali konobaricu. Nakon kraćeg upoznavanja ljubazna i uslužna konobarica pozvala ih je u stan, ponudila im da prespavaju i dodatno im raspirila maštu pričom o svojim cimericama s kojima se mogu zabaviti. Na putu do stana kupili su alkohol i krenuli na zabavu kod konobarice. 

Došavši u stan, nakon kratkog vremena konobarica je zamolila ostale da ju ostave nasamo s jednim od navijača. Ostali su sami u spavaćoj sobi. Mladog Makedonca počela je milovati po vratu i uhu govoreći mu kako želi spavati s njim. Mladić ju je odbio rekavši joj da ga ne privlači i da nije njegov tip. No napaljena konobarica nije odustajala. Zaprijetila mu je da ga neće pustiti iz stana ako ne pristane na seks s njom. Onda je uslijedila prava drama. Očajni mladić pokušao se oduprijeti pritiscima konobarice. Počela ga je i svlačiti i gurati ga u krevet. Makedonca je od daljnjeg zlostavljanja spasio njegov uspavani prijatelj, kojeg je iz sna prenula prepirka iz sobe, piše portal Točka. Navijači su odmah nakon toga napustili stan i vratili se kući.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • novajlija 31.01.2012.

    jest glupa sto nije uhvastila bosanca pa da vidi stasu muke

  • true lies 26.01.2012.

    e jebemu što se to meni nemože desit, moš mislit makedonci hahahaha

  • bole29 26.01.2012.

    svakakvih sam gluposti čuo ali ovo je definitivno jedna od većih.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare