To je to što me zanima!

Malenu Teu iz Ljubuškog Irac zamijenio s Madeleine

Djevojčica koju je hodočasnik vidio u Međugorju nije Maddie McCann, već Tea Dedić (3,5), koja je s ocem i bakom išla zapaliti svijeću za Dan mrtvih
Vidi originalni članak

Novinar britanskog tabloida došao je u Mostar kako bi pronašao nestalu djevojčicu Madeleine McCann koju je navodno vidio irski hodočasnik u Međugorju. Budući da je Irac zapisao tablice Golfa u koji je "Maddie" ušla, novinaru nije bio problem doći do vlasnika Slavka Dedića iz Ljubuškog. Dedić je objasnio da automobil koristi njegov sin Alen, a da je djevojčica koju je Irac vidio zapravo njegova unuka Tea (3,5).
- Naša Tea dosta nalikuje na nestalu Maddie. Toga dana sam s njom i majkom Ankom išao u Međugorje zapaliti svijeću za mrtve - rekao je Alen Dedić za jedan dnevni list. Njegova majka Anka objasnila je da je unuka Tea plakala jer je razmažena i jer je željela da ju nose na ramenima.
- Da bih joj udovoljila, odvela sam ju u trgovinu da joj nešto kupim. Međutim, ona se predomislila i poželjela ići ocu. Zato je plakala - rekla je baka Anka i dodala kako je već prije komentirala da Tea sliči na Madeleine.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • prizemlje 15.11.2007.

    gotovo svakoga bi zbunile bez da si pijan.??? jer su slične,ahh ali da bog da da nađu to dijete konačno..

  • Bijela13 15.11.2007.

    tko zna koliko je irac popio...

  • diki 15.11.2007.

    Svi mi imamo i po nekoliko dvojnika koji u ovom trenutku žive u istom vremenu kao i mi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare