To je to što me zanima!

Maletić: Možda će se pojaviti još neki kadidat za čelo HDZ-a

I gospodin Đuro Njavro je svakako dobro došao - rekla je Maletić i istaknula kako i opcija jednog, kao i ona s više kandidata imaju svoje pluseve i minuse - rekla je Maletić
Vidi originalni članak

Nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a izjavu je dala šefica izbornog stožera Ivana Maletić, koja je rekla kako će se sjednice održavati svakog tjedna. 

- Dogovaramo korake za izbore. Rijeci je bilo o razmjeni ideja, kako se kvalitetno pripremiti za izbore - kazala je. 
Osvrnula se na gospodarski program.

- IFO program je znanstveno istraživačka studija s preporukama za Hrvatsku. Na temelju toga smo radili svoj program. On je godinu dana star i treba ga izažurirati - kazala je.

U srijedu ističe rok do kojeg potencijalni kandidati za predsjednika HDZ-a mogu predati potpise. 

- Sad cemo još do srijede vidjeti hoće li se neki kandidat iskristalizirati - rekla je.

U medijima se zadnjih dana kao moguć kandidat spominjao i Đuro Njavro.

- I gospodin Đuro Njavro je svakako dobro došao - rekla je Maletić i istaknula kako i opcija jednog, kao i ona s više kandidata imaju svoje pluseve i minuse. 

- Nije lose sučeliti se s idejama - smatra Maletić. Ne zna tko sve skuplja potpise i kaže kako se o tome ne raspravlja na Predsjedništvu.

Kad su u pitanju potencijalni koalicijski partneri, kazala je kako traju razgovori. 

- Bitna su svjetonazorska načela, ali i gospodarska platforma na kojoj inzistiramo - rekla je.

Razgovaraju, dodala je, i s HSS-om. 

Na Predsjedništvu je opet bilo riječi o ranije najavljenim izmjenama statuta. 

- Prezentirali smjer smije u kojem idemo. Želimo demokratske  procese, želimo da što više i što šire bude primjenjeno načelo jedan član jedan glas - objasnila je. Opovrgnula je da će to značiti smanjenje ovlasti predsjednika. 

- Osnaživanje tjela znači jačanje odozgo prema gore. Inzistiramo na zajedništvu. Predsjednik je prvi među jednakima - zaključila je. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • zagi 24 05.07.2016.

    Meni se nekak cini da HDZovci najradije odabrali kandidata kojem bi prva uredba bila da nitko u stranci nesmije jesti svinjetinu. To im onak djeluje najhrvatskije

  • bajica1009 04.07.2016.

    Ova persona je ništa drugo no lajava baba sad kad ima priliku blebeće o nekim njavrama i ostalim pregaženim u vremenu i prostoru.

  • fenix77 04.07.2016.

    Da MOŽDA, ipak je ključna riječ možda, a Miljan od Bosne to neće dopustiti. Zna da bi u slučaju bar 2 kandidata došlo do podjela i izašle bi na površinu sve makinacije i planovi krađe, uključujući i ona from Prnjavor, na čemu se temečlji funkcioniranje zločinačke, ali katarzirane kradoljubne tvorevine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare