To je to što me zanima!

Mali Jan će napokon dobiti roditelje i otići iz doma?

Svoje roditelje Jan u domu čeka već pet godina. Pametan je, veseo i drag dječak. Posvojitelji su ga zaobilazili jer boluje od cerebralne paralize
Vidi originalni članak

Mali Jan (5), koji svoju obitelj u Domu za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi čeka najdulje od sve djece, uskoro bi mogao biti udomljen. Nakon što su 24sata objavila kako Jana, koji boluje od cerebralne paralize, posvojitelji zaobilaze, za njegovo posvojenje zainteresiralo se nekoliko obitelji. 
- Jan odlično napreduje, on je mentalno normalno dijete. Dapače, vrlo je interesantan. Javilo nam se nekoliko mogućih posvojitelja, a vidjet ćemo što će biti - kaže Jelica Belošević, voditeljica odjela skrbi o djeci do 7 godina. Tijekom našeg posjeta Jan je sam sišao s kolica te je puzeći krenuo prema konjiću, na kojem se, rekao je, obožava njihati. Sa svima je razgovarao, a pomoć je tražio samo pri penjanju na konjića. Osmijeh mu nije silazio s lica, a osobito se obradovao paketu s igračkama i DVD-ovima s likom Fifi, daru tvrtke One2play. Jana, kojeg smo tako nazvali zbog zaštite identiteta, sve odgajateljice obožavaju, a fizioterapeutkinja Irena najviše se vezala uz njega.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • clara 04.08.2008.

    Dragi Jan...napisala sam zadnji put...\"doći će ruke nečije da te zagrle\"...i hoće, sigurna sam....\"24 sata\" hvala vam u ime malog Jana...pusa zlato maleno....

  • user_21090 03.08.2008.

    Nadam se da administracija neće utjecati na ove dobre ljude koji su se odlučili pružiti dom djetetu. Hvala Bogu za ovako lijepe geste,koje su nas sve takle do suza.

  • Maxich_1 02.08.2008.

    lijepo, samo neka se ostvari :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare