To je to što me zanima!

Maloljetnica iz Dicma ponovno je nestala: Posljednji je put viđena u utorak u Kaštel Lukšiću

Maloljetnica je krajem veljače prijavljena da je nestala, no nakon nekoliko se dana javila preko YouTubea i zajedno s dečkom (30) otkrila razloge zašto je otišla. Sad se ponovno vodi kao nestala
Vidi originalni članak

Maloljetna djevojka Ana Kliškinjić iz Dimca ponovno se vodi kao nestala. Na službenom popisu nestalih osoba u Hrvatskoj navodi se da je nestala od utorka 23. ožujka. Tada je zadnji put viđena u Kaštel Lukšiću na Obali kraja Tomislava. 

Visoka je 165 cm, crne kose, srednje tjelesne građe te je bila odjevena u plave traperice i bež majicu dugih rukava, a nosila je crne tenisice.

GDJE JE ANA? Nestala djevojka (17) iz Dicma objavila video s muškarcem: 'Otišli smo jer su je maltretirali'

Podsjetimo, maloljetna djevojka vodila se kao nestala i krajem veljače. Otišla je u Split u školu, ali se nije vratila kući. Nekoliko dana kasnije obratila se javnosti na YouTubeu, video-snimkom je poručila da je dobro i objasnila razloge odlaska iz roditeljskog doma. Uz nju je tada mladić (30). 

Kako neslužbeno doznaje Dalmacija danas, policija je ispitala 30-godišnjaka, no čini se kako ovaj put nema veze s nestakom te se i sam uključio u potragu. 

Idi na 24sata