To je to što me zanima!

Maloljetnik izudarao mladića i na njega nahuškao svog psa

Zadar: Maloljetnik (17) je napao 19-godišnjaka i potom pustio na njega svog psa koji ga je ugrizao. Mladić je lakše ozlijeđen, a maloljetnik se udaljio u nepoznatom smjeru
Vidi originalni članak

Oko 19 sati u četvrtak u Ulici Josipa Hatzea u Zadru, na 19-godišnjaka je fizički nasrnuo maloljetni 17-godišnjak, koji ga je više puta udario. Nakon toga je na njega nahuškao svog psa, kojeg je potom pustio s povodca da ga ugrize po tijelu.

Tom prilikom 19-godišnjak je lakše ozlijeđen, a maloljetni 17-godišnjak se udaljio u nepoznatom

U tijeku je kriminalističko istraživanje ovog događaja, kao i potraga za maloljetnim počiniteljem kojeg se sumnjiči za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • mikronmali 24.11.2018.

    Bez obzira na narkoma i diler , maloga na 20 g robije jer je huško psa na osobu , a psa uspavati je rj e opasan , a au griženog isto u ćorku barem 10 god i pod hitno donijeti zakon o prisilnom radu bez ikakovih prava .Zanima me samo kada će i kako oni levi Levijanti koji štite životinje , zaštiti ljude od tih životinja, pasa i ostalih domaćih neodgjenih ljubimaca i njihovih vlasnika ili će ljudi morati to sami učiniti .A onda zna se biće krvi , po ko kome turi prvi .

  • UNPROFOR 23.11.2018.

    Sukob narkomana i dilera a diler maloljetnik , da ga ne mogu suditi iako ga i uhvate !

  • mily 23.11.2018.

    znate da je sedamnaestogodišnjak, a ne možete ga pronaći, jer se udaljio u nepoznatom pravcu. Mora da je iz jako podobne obitelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare