To je to što me zanima!

Maloljetnik je u Kninu autom udario dvije žene pa pobjegao

Obje žene su hodale uz rub ceste u trenutku nesreće. Maloljetnik je pobjegao s mjesta nesreće, ali ga je policija ubrzo pronašla. Jedna žena je teško ozlijeđena
Vidi originalni članak

Maloljetnik iz Knina je u četvrtak navečer automobilom udario dvije pješakinje. Nesreća je bila oko 21.10 sati, a jedna žena je zadobila teže ozljede.

Šibensko-kninska policija javlja kako se radi o ženi (51), koju su nakon pregleda u Općoj bolnici Knin prevezli na daljnje liječenje u KBC Split. Druga žena je zadobila lakše ozljede, a zadržali su je u kninskoj bolnici.

Obje žene su hodale uz rub ceste u trenutku nesreće. Maloljetnik je pobjegao s mjesta nesreće, ali ga je policija ubrzo pronašla. 

Protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku zbog izazivanja prometne nesreće i nepružanja pomoći ozlijeđenim osobama, te Prekršajnom sudu u Kninu optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • UNPROFOR 22.01.2017.

    I Knin ima ulice iako je to vukojebina , pa bi mogli bar prenjeti u kojoj ulici je bila nesreća . Jeste ikad prenjeli vjest iz ZG . U Zagrebu hodale dve babe uz kraj, pa jih pokupilo auto , koji je vozio maloljetnik . Kraj priće .

  • ledo1 20.07.2013.

    sigurno,su,gospođe,pješaćile,prema,njemu,neprilagođenom,brzinom,i,on,nije,mogao,reagirati,da,ih,izbjegne, koji,lik,pa,šta,da,napraviš,stani,i,pomogni,koliko,možes,možda,je,baš,to,vrijeme,presudno,sjetite,se,vozaća,kamiona,od,neki,dan

  • ŠtangaŽelezni 20.07.2013.

    Ljudi moji koliko sam puta vidio nadobudne očeve kako uče svoje sineke na parkiralištima vozit auto,neki se čak nisu vidli iza volana i sad se svi čude kaj je lima maznul auto i išel se provozat Ne pada mi na pamet takve gluposti raditi nije tu važna velika lova nego jbn ego

Komentiraj...
Vidi sve komentare