To je to što me zanima!

Maloljetnik prebio mladića (25), trebao biti u popravnom domu

Na Županijskom sudu u Splitu je potvrđeno kako su protiv maloljetnika koji je u subotu pretukao Juru (25) u Šibeniku podigli oko 40 kaznenih prijava
Vidi originalni članak

Liječnici KBC-a Split još se bore za život Jure Kulaze (25), kojeg je u subotu oko pet sati na parkiralištu diskoteke Inside u Šibeniku pretukao mladić (17). Pretučeni mladić ima ozljede glave te je nakon dvije operacije u induciranoj komi. Maloljetnog napadača su nakon ispitivanja odveli u Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku, gdje mu je određen i pritvor.

Kulazi su pokušale pomoći njegove dvije prijateljice, ali i njih je maloljetnik napao i lakše ih ozlijedio. Obitelj pretučenog mladića i njegovi prijatelji ogorčeni su što redari diskoteke nisu reagirali.

Na Županijskom sudu u Splitu je potvrđeno kako su protiv maloljetnika podigli oko 40 kaznenih prijava, a među posljednjima je i prijava zbog "polijevanja jedne maloljetnice benzinom". Još 31. listopada ove godine je Županijski sud potvrdio odluku po kojoj je mladić (17) trebao biti u odgojnoj ustanovi u Ivancu.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • anee 30.11.2011.

    evo kad niko neće da objavi njegovo ime ma ja ćuuu!!!maloljetnik se zove adrian aras zvan "gugi".. evo pa nek cijela hrvatska zna sada.. neznan šta reći..u pritvoru se smijao svemu ovome (znam iz pouzdanih izvora) njemu je to sitnica..nije ga briga za ljudske živote..takav zaslužuje smrtu kaznu..ništa manje od toga..jer ako je sada sposoban ovakvo nešto napravit onda se zapitajmo kakav će biti kasnije??? užasno i tragično kakvih bolesnika ima!!!!!!!!

  • LEOPARD_1 30.11.2011.

    je*oli ti svoju mamu nisi naiso na bosanca juru da ti oci kopa odma

  • XXXX_8 29.11.2011.

    TO TREBA ZATVORITI!!! Ivanec je mirno mjesto a tamo šalju takvu stoku u popravni dom otvorenog tipa da maltretiraju našu djecu. Sa 17 godina on je odrasla osoba svjesna svojih postupaka - s njim u zatvor na neodređeno jer taj ne staje dok nekog ne ubije a onda je kasno kukati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare