To je to što me zanima!

Maltretirali mu ženu: Boksač u sekundi 'sredio' pijani dvojac

Rusija: Tri muškaraca, navodno, su se nabacivali djevojci u baru. Odbila ih je. Došao je njezin muž, a obračun se preselio na ulicu. Nisu znali s kim imaju posla
Vidi originalni članak

Trojica pijanih muškaraca u jednom ruskom gradu nije ni slutila da će zabava u lokalnom baru završiti kobno. Ne znajući što bi sa sobom jedan od njih se, navodno, počeo nabacivati djevojci koja je stajala blizu njih. No kada ih je odbila, silom su je pokušali odvući u VIP prostoriju. U tom trenutku njezin se suprug vratio sa zahoda i obračun su nastavili na ulici.

Suprug je situaciju htio riješiti na miran način, no muškarcima se to nije svidjelo pa su dvojica od njih krenuli na njega. Međutim, nisu znali da imaju posla s proslavljenim boksačem, Nikolajem Vlasenkom . Boksač je dvojac u sekundi, samo s po jednim udarcem, srušio na pod.

Nakon toga, došao je treći muškarac . I on je dobio nekoliko udaraca u glavu, no uspio se zadržati na nogama.

Snimka, objavljena na stranici Shock Mansion, inicidenta proslijeđena je policiji. Prvi rezultati istrage potvrdili su iskaz boksača koji je rekao da su trojica napadača, koji su precijenili svoju snagu, prvi inicirali sukob.

Oni su, pak, podnijeli protutužbu u kojoj tvrde da su napadnuti te da su u sukobu zadobili po život opasne ozljede .


Idi na 24sata

Komentari 96

  • EditaZoretic 17.11.2014.

    drugi put ce dobro razmisliti da zviznu i babi

  • robert borić 17.11.2014.

    predobro,pre pre pre predobro

  • Spec 16.11.2014.

    S kojom lakoćom je postigao dva klasična KO i to sa cigaretom u ruci !

Komentiraj...
Vidi sve komentare