To je to što me zanima!

Mama i kći (5) su ostale bez doma: Prepuštene same sebi

Samohrana majka Marijana kupila je ruševnu kuću u Kloštru Ivaniću. Obnovila ju je i uselila prije 2 mjeseca. Majka i kći su ostale bez odjeće, obuće i svih uspomena
Vidi originalni članak

Gledala sam kako joj gori najdraži plišani medvjedić. Još joj nemam snage reći da više nema ni jednu igračku te ono najgore - da više nemamo dom, rekla je Marijana Horvat (44).

Kćerkicu (5) u utorak nakon vrtića odvela je kod bake u Đurđevac jer od njihove kuće u Kloštar Ivaniću, u koju su uselile prije dva mjeseca, nakon požara nije ostalo gotovo ništa. Iskra iz dimnjaka zbog jakog je vjetra pala na krov i buktinja im je u trenu progutala skromnu kućicu koju je prodavačica Marijana kupila prije četiri godine. Bila je ruševna i malo po malo Marijana je kupila pločice, knauf ploče, laminat, radijatore i namještaj te stvorila topli dom.

- Nakon deset godina podstanarstva u Zagrebu, napokon smo imale nešto svoje. Kći mi se brzo privikla na novi vrtić te je zavoljela novi dom i novu sredinu. Imale smo sve što nam treba i prvi smo put bile istinski sretne - očajna je Marijana.

Tijekom požara bila je sama u kući i čula je krckanje vatre. Izašla je pred kuću i vidjela da krovište gori. Vikala je tražeći pomoć te je u panici iz kuće uspjela iznijeti tek torbu s dokumentima. Vatrogasci su požar gasili dva sata.

- Gospođa koja u blizini naše prodaje svoju kuću ustupila nam ju je na korištenje iduća dva mjeseca. Nakon toga ne znam kamo ćemo. Novca za sanaciju nemam jer još otplaćujem kredit za izgorjelu kuću - potvrdila je Marijana.

Uplate se mogu vršiti na na transakcijski račun HUMANITARNE UDRUGE "BOLJI KLOŠTAR":

IBAN: HR3324020061100672402 (žiro račun: 2402006-1100672402),

Poziv na broj: Vaš OIB

Opis plaćanja: ZA OBITELJ HORVAT

Idi na 24sata

Komentari 184

  • fredrick536 30.10.2016.

    Mi smo privatna međunarodna lihvar-a. Nudimo kredit na vrlo nisku stopu od 2%. Ako se zainteresirani molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila: fredrickpetersonloan@gmail.com za više informacija. Pozdrav, g Fredrick

  • fredrick536 30.10.2016.

    Jeste li u potrazi za poslovni kredit? osobni zajam, kuća kredit, auto kredit, studentski kredit, debt consolidation kredita, unsecured krediti, poduzetnički kapital, itd .. Ili ste odbijen kredit od banke ili financijske institucije za bilo kojeg razloga. Mi smo privatni lenders, kreditiranje poduzeća i pojedinaca u niskom i pristupačne kamatnu stopu od 2% kamatne stope. ako je zainteresiran? Kontaktirajte nas još danas na (fredrickpetersonloan@gmail.com) i dobiti kredit danas Pozdrav, Fredrick Peterson investicija Team

  • NikolinaCrnički-Rod 26.01.2016.

    Di je sad ona emisija RADNA AKCIJA!!!Tu trebaju bit!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare