To je to što me zanima!

Mama je tata, a tata je mama: Dijete im je spolno neutralno

Majka je rođena kao muškarac, no danas je žena, dok je otac panseksualac Nikki, rođen kao žena. Riječ je o prvoj britanskoj obitelji pomiješanih spolova, a dijete je odgajano u neutralnom duhu...
Vidi originalni članak

Britanci Louise i Nikki Draven iz Middlesborougha osnovali su prvu spolno neutralnu obitelj, odgajajući svoje dijete baš u tom duhu. Dječak Star Cloud ima četiri godine i od svojih roditelja dobio je jedan jedini savjet - "da se ne trudi previše biti muško".

Majka Louise rođena je kao muškarac, no zahvaljujući hormonskoj terapiji postala je žena. Otac Nikki je panseksualac rođen kao žena. Upoznali su se na LGBT skupu 2011. godine.

Panseksualnost je seksualna orijentacija koju karakterizira seksualna, emocionalna i duhovna privlačnost prema osobama bez obzira na njihov spol ili rodni identitet.

- Nitko od nas se ne zamara kako je rođen, već želimo biti ono što osjećamo. Tako odgajamo i naše dijete, kaže tata Nikki (30).

Dječaka odgajaju da bude "osoba", a ne "dječak". Tako se on šminka, igra s lutkama te nosi i mušku i žensku odjeću. U rujnu će krenuti u školu noseći uniformu s ružičastim čarapama.

- Nikad mu nismo rekli da je dječak, već da može biti što god želi. Voli Barbike i bajke, ali i igračke namijenjene muškoj djeci, kaže majka Louise (31).

U prošlosti su imali problema s tim kako će ih okolina prihvatiti, no danas je obitelj prihvatila samu sebe i uživa u životu.

Idi na 24sata

Komentari 198

  • POTPEC 16.08.2017.

    Nije bolest sve šta boli. U ovoj situaciji najviše ispašta dite. Prvo u školi dok ga budu zezali, a onda kad odraste i shvati kako je odgojen on, a kako ostala dica.

  • EditaJardas Štedul 15.08.2017.

    Strašno , kakvi su to bolesnici .....?!

  • kralj_zvonimir 14.08.2017.

    Za deset-dvanaest godina ćemo opet čitati o ovom "paru" (ili ne znam kako bih ih nazvao da ne uvrijedim ovo idiotsko djeljenje uloga) Čitat ćemo kako je maloljetni dječak, ne nego djevojčica, ne nego "OSOBA" čekićem zamlatila majku i oca ili osobe koje su mu upropastile život........ Ovo je krajnje nakardano i trebalo bi takve osobe na psihijatriju, žao mi je djeteta jer je upropašten i jedini spas mu je da ga uzme socijalna služba.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare