To je to što me zanima!

Trojica istražitelja su izašla iz garaže, iznijeli veliku kutiju...

Podsjetimo, policija je u četvrtak počela pretraživati kuće izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića i njegovog brata, sportskog direktora Dinama, Zorana
Vidi originalni članak

Troje istražitelja PNUSKOK-a su se iza 17 sati odvezli iz garaže kuće braće Mamić. Istražitelj koji je sjedio na stražnjem sjedalu je pridržavao ogromnu kutiju u kojoj su najvjerojatnije izuzeti dokumenti.

"Mamić se vraća u Hrvatsku čim će to od njega zatražiti"

Odvjetnica Jadranka Sloković je u četvrtak u 16.40 sati izašla iz kuće braće Mamić te je rekla da pretraga kuće još traje. Rekla je da će Zdravko Mamić koji je trenutno u Sloveniji , u Hrvatsku doći čim se to od njega zatraži, a u suprotnom dolazi u nedjelju.

- Moguće je da dođe i prije nedjelje odnosno čim se to od njega zatraži - rekla je Sloković.

Podsjetimo, policija je u četvrtak rano ujutro počela pretraživati kuće izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića i njegovog brata, sportskog direktora Dinama, Zorana Mamića. Pretražuju se i prostorije Dinama i uredi kojima se koriste Mamići.

Akciju je navodno pokrenuo USKOK, a sumnjiče ih za utaju poreza, te primanje i davanje mita.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • štorak 02.07.2015.

    Iznesli su u kutiji višak podnih pločica kaj mu je moj prijatelj postavljao pa ostalo par kvadrata.

  • Gordana Firšt 02.07.2015.

    Tko je USKOK, a tko je PNUSKOK.? u ovom tekstu piše USKOK je " navodno pokrenuo akciju." Zatim piše USKOK "češlja" Mamiće zbog utaje poreza i davanja mita. Zatim video o izlasku PNUSKOKA iz Mamićeve garaže. Pa tko to onda "češlja" i tko je " navodno pokrenuo akciju ". Valjda je onda PNUSKOK pokrenuo akciju, ako on izlazi iz Mamičeve garaže a ne USKOK jer se tamo govori da je on navodno, a to se onda točno ne zna!? Da, to su neki spori snimatelji, snimili izlazak, ali ne i ulazak tih nekih ili USKOKA ili PNUSKOKA. Koliko su kutija uvezli a koliko iznijeli ? Ne možemo dati nikakav komentar bez točnih podataka. Ovo je samo neka čudna kaša. Tko tu nas sve skupa zeza i zbog čega? Pa imali smo jedan dan mira, a sada opet sve ispočetka.

  • Maddog 02.07.2015.

    a jel bila teška ta kutija a?možda je bija frižider u kutiji,,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare