To je to što me zanima!

Manekenka ima dvije vagine, dvije maternice i dva jajovoda

Cassandra Bankson (22) iz SAD-a je zbog jakih bolova u leđima posjetila liječnika. Vijest da ima samo jedan bubreg nije ju šokirala, ali onda je čula za dvije vagine...
Vidi originalni članak

Cassandra Bankson (22), manekenka i blogerica iz SAD-a, nedavno je otkrila da ima dvije vagine, dvije maternice, dva vrata maternice i dva jajovoda. Cassandra je posjetila liječnika nakon što je imala bolove u leđima

Nakon što su stigli rezultati pretraga, liječnik joj je prvo rekao da ima samo jedan bubreg, a onda dodao i da ima dvije vagine. Izvana je jedan vaginalni otvor, no iznutra je sve puta dva i potpuno je razdvojeno. 

Sada joj je puno toga jasnije

- Šokirala sam se, no neću dopustiti da mi to postane prepreka u životu - kaže Cassandra. Takvo stanje pogađa manje od 100 žena na svijetu, piše HuffingtonPost. Cassandra kaže kako su joj sada neke stvari jasnije. 

- I ranije sam imala problema. Menstruacije su trajale i po 28 dana ili sam ponekad imala dvije menstruacije u mjesecu. Išla sam i ranije kod liječnika, no tek su mi sada dijagnosticirali ovo neobično stanje - kaže Cassandra. 

Pitanje je hoće li moći imati djecu, ali je jedna Indijka uspjela

Zbog toga možda neće moći imati djecu.

- Liječnici su mi objasnili da je moguće da imam pobačaje, da prerano dobijem trudove, da se bebe prerano rode - kaže Cassandra. 

Ipak  Rinku Devi (28) iz Indije, koja ima isto stanje kao i Cassandra, 2011. godine rodila je zdrave blizance, svaki je bio u jednoj maternici. Cassandra kaže i da su njezini roditelji bili pomalo šokirani.

'Mami sam rekla da sam duplo žena'

- Mami sam rekla da sam duplo žena. Nije znala što bi rekla. Moj tata je bio skroz šokiran. Pokušao je shvatiti kako je to uopće moguće, no sada su oboje oko stoga dosta 'cool' - kaže Cassandra. 

Inače, o Cassandri su mediji pisali i 2011. godine. Tada je otkrila kako je njezino lice puno prištića, ali je pokazala i trik kako ih sakriti šminkom.   

Idi na 24sata

Komentari 101

  • vragmali 23.06.2015.

    bez slika ne vjerujem

  • LANA555 13.05.2015.

    Boze svasta steta sto nema jos nesto dva

  • Prva Proleterska 10.05.2015.

    Ova bušna ko ementaler !

Komentiraj...
Vidi sve komentare