To je to što me zanima!

Manekenka se predala policiji: Dečka ubila pucnjem u glavu?

Mayka Marica Kukučova (24) koju španjolska policija sumnjiči da je ubila bivšeg dečka britanskog milijunaša (48) se predala policiji u Slovačkoj. Sad čeka izručenje
Vidi originalni članak

Manekenka Mayka Marica Kukučova (24) koju španjolska policija sumnjiči da je ubila bivšeg dečka britanskog milijunaša Andrewa Busha (48) se u ponedjeljak predala policiji u Slovačkoj, piše Bild. 

Kukučova je, podsjetimo, pobjegla iz Španjolske čija je policija za njom raspisala tjeralicu. U ponedjeljak se predala policiji u malom mjestu Nova Bošaca u Slovačkoj. Odmah je završila u zatvoru. Vjerojatno će je izručiti Španjolskoj. 

Zamijenio je mlađom

Bush i Kukučova su bili u vezi, prekinuli su a onda se Bush mjesec dana nakon prekida zaljubio u mladu rusku studenticu Mariju (20). Marija je ispričala novinarima da su se upoznali u kafići u Bristolu. 

- To je bila sudbina. Ponekad upoznaš muškarca i znaš da je on taj. Imali smo planove za budućnost, no to je sada sve propalo - kaže Marija. 

Dočekala ih je u pidžami

Bush i nova djevojka su zajedno otišli na odmor u Španjolsku kako bi tamo proslavili pet mjeseci veze. U vili, odjevena u pidžamu ih je dočekala Mayka. Navodno je bila u spavaćoj sobi i prva ju je vidjela Marija.  

- Kad sam ju vidjela pobjegla sam van i zaključala se u autu. Nisam htjela nikakvu dramu - rekla je Marija. Kaže kako joj je kći Andrewa Busha ispričala da Slovakinja zna biti jako ljubomorna.  

- Andrew je izašao van i počeo mi govoriti da se smirim i da je sve u redu te da će luđakinju izbaciti iz kuće - kaže Marija. Nakon toga su se čula tri pucnja. Mayka je, tvrdi Marija, izašla iz vile s oružjem u ruci i počela je udarati po vozilu u kojem je ona bila.

Živi s njegovom bivšom suprugom

- Vikala je da izađem iz auta. Izašla sam, a onda je ona sjela u auto i pobjegla. Nazvala sam policiju - kaže Marija. Došli su i vatrogasci koji su njezinog dečka našli u lokvi krvi. Policija je kasnije našla i napušteni auto u kojem je Slovakinja pobjegla. Marija trenutno živi s bivšom suprugom ubijenog Andrewa i njegovom kćerkom.     

Idi na 24sata

Komentari 55

  • ojdimidojdimi 10.04.2014.

    sam malo mozga da je imala mogla je dugo biti sretna............................

  • misko2k 09.04.2014.

    "Marija trenutno živi s bivšom suprugom ubijenog Andrewa i njegovom kćerkom." - Još će ispasti da je to dadilja od njegove bivše supruge, a ova da je najbolja prijateljica od njegove bivše supruge.... Ukratko SVATKO DOBIJE ŠTA GA SLIJEDI, tako i on ! Mayka "WELL DONE", 12 points !

  • mićamala 09.04.2014.

    Bit će da ju je bivša supruga natentala na atentat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare