To je to što me zanima!

Manekenka: Seksala sam se sa strancima za kokain

Britanski model Sophie Anderton priznala je da je "vjerojatno" spavala s nepoznatim muškarcima za novac kako bi kupila kokain jer je bila ovisna...
Vidi originalni članak

Sigurna sam da vjerojatno jesam. Na drogama sam radila mnoge stvari kojima se ne ponosim, rekla je iskreno Sophie Anderton (32) Jeremyju Kyleu na televizijskom showu. Bivšu Wonderbra djevojku snimili su kako nudi seks u zamjenu za novac prikrivenom novinaru britanskog Suna 2007. godine.
- Uzimala sam pet grama dnevno 2004. godine što je koštalo više od 2000 kuna. Spavala sam s mnogima, a sljedeći dan im se ne bi ni imena sjećala. To vam napravi droga - rekla je i dodala kako se zapravo ne sjeća previše iz tog vremena.
Sophie se liječi već dvije godine. Najviše zahvaljuje majci što joj je pomogla okrenuti život. Nakon što ju je Jeremy pitao bi li uzela kokain da je sada pred njom, manekenka je priznala da vjerojatno bi jer još nije dovoljno jaka. Zbog navike je bankrotirala. Za njezinu ovisnost se saznalo dok je bila u vezi s bivšim golmanom Chelsea, Markom Bosnichem. Vidjeli su je kako uzima kokain i nudi seks lažnom šeiku za 85.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • skolic3 15.09.2009.

    Velika večina manekenki šmrče koku.Počnu zbog kontroliranja težine jer koka poništava osječaj gladi ali je dvosjekli mač jer se na nju lako navući i jako teško skinuti.Nije za osudu,alkohol je veća pošast jer je dostupniji,jeftiniji i puši-\"pa svi popiju\" a razara više od bilo koje droge.Nije morala pred kamerama to priznati ali ipak je zato bravo za nju.Ne osuđujte već pomozite ako možete.Ak ne možete bolje šutite jer ne znate što vas sutra čeka.

  • bellaUna 11.09.2009.

    kako ju je droga saždrla! izgleda kao da je 10ak god starija!

  • mayhem26 11.09.2009.

    A koja to neradi?Jedna za kokain,druga za cipele,treca za stan itd.....Naravno da su sve manekenke kurve to je opće pozbato.

Komentiraj...
Vidi sve komentare