To je to što me zanima!

Manekenku-pokajnicu opet snimili kako šmrče kokain

Wonderbra model, Sophie Anderton, prije samo nekoliko dana suznim očima pričala je o ovisnosti koju je pobijedila. Opet su je snimili kako šmrče...
Vidi originalni članak

Problematičnu britansku manekenku Sophie Anderton (32) ulovili su kako šmrče kokain samo nekoliko dana nakon suzne televizijske ispovijesti o 'bivšoj' ovisnosti. Na snimci se vidi kako manekenka tulumari s prijateljima u sobi iznad puba u Fulhamu. Nepoznati muškarac složio je tri 'lajne' prije nego što se Sophie sagnula i pošmrkala.
- Vau! Ovo je dobro sr..., hvala srce - rekla je Wonderbra djevojka muškarcu.
Sophie je otišla iz puba i vratila se 40 minuta kasnije. Uletjela je u stražnju sobu iza šanka.
- Luđački je vrištala - rekao je jedan gost.
Sophie je gostovala na televizijskom showu Jeremyja Kylea samo nekoliko dana ranije. Priznala je da je radila strašne stvari i spavala s nepoznatim muškarcima za kokain, ali da se liječi već dvije godine i kako je sve to iza nje. Zbog navike je bankrotirala. Za njezinu ovisnost saznalo se dok je bila u vezi s bivšim golmanom Chelsea, Markom Bosnichem. Vidjeli su je kako uzima kokain i nudi seks lažnom šeiku za 85.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • plavuša13 23.09.2009.

    Odvratno!

  • kontesa nera_1 23.09.2009.

    gadi mi se to

  • arwenn 23.09.2009.

    Ja mislila da je ovo Aleksandra Grdic !u istim su problemima s tim da sada Aleksandar biježi u Italiju kako bi izbjegla zatvor...jadne majke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare