To je to što me zanima!

Medicinski brat ubrizgavao zrak pacijentima u žile i ubijao ih je. Kriv je. Traže smrtnu kaznu

Serijskog ubojicu su osudili za ubojstvo četiri pacijenta. Ubio ih je tako da im je u arterijske žile namjerno ubrizgavao zrak. Nakon što su ga proglasili krivim za njega traže smrtnu kaznu.
Vidi originalni članak

Wiliam Davis (37) iz Teksasa je radio u bolnici kao medicinski tehničar. U bolnici je ubio četvero ljudi koji su se oporavljali od operacije srca u razdoblju od lipnja 2017. do siječnja 2018. godine.

Tužitelji tvrde da je  Davids 'namjerno ubio svoje žrtve ubrizgavajući im zrak u arterije' kako prenosi The Mirror.

Na suđenju koje je trajalo dva tjedna odlučeno je da je Wiliam Davis kriv, a sada se čeka odluka kolika će mu biti kazna. Tužitelji su za njega tražili smrtnu kaznu jer kako kažu motiv ubojstva je jednostavan 'voli ubijati ljude'.

Na sudskom ročištu glavni tužitelj, Chris Gatewood, je Davisa nazvao 'serijski ubojica u bolnici'.

- Ubio je ova četiri pacijenta. Učinio je to namjerno. Učinio je to ubrizgavajući im zrak uarterijske linije. Nema drugog načina. - rekao je okružni tužitelj Jacob Putman

Na tuženju koje je trajalo dva tjedna proglašen je krivim za ubojstvo pacijenata Johna Laffertya, Ronalda Clarka, Christophera Greenawaya i Josepha Kaline, a sada se čeka odluka kolika će mu biti kazna.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • burky1990 20.10.2021.

    2 tjedna i osuđen? trebao si to u Hrvatskoj napraviti panjino. 17 godina suđenje pa lagana kazna od godinu i po dana uvrh glave

  • sinjskidišpetpk 20.10.2021.

    zna se kazna teksas je to.

  • jo2hn8ny 20.10.2021.

    Naši nas ubijaju na rate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare