To je to što me zanima!

Maras: HGK radi kao 'one man show', treba je reorganizirati

Vrijeme je za temeljitu reorganizaciju HGK kako bismo sutra imali transparentan sustav i da zbilja imamo koristi od te institucije, rekao je ministar poduzetništva
Vidi originalni članak

Ta institucija 20 godina funkcionira kao one man show. Vrijeme je za temeljitu reorganizaciju kako bismo sutra imali transparentan sustav i da zbilja imamo koristi od te institucije, rekao je u srijedu ministar poduzetništva Gordan Maras i tako komentirao događanja oko Hrvatske gospodarske komore (HGK). 

Vrdoljak: Ne želim komentirati neozbiljne informacije

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak nije htio prokomentirati kako je rekao 'te neozbiljne informacije dok zastupnici postavljaju ozbiljna pitanja'. 

Podsjetimo Nadan Vidošević je smijenjen s mjesta predsjednika HGK. Za v.d. predsjednika je imenovan Darko Petričević. Samo sat vremena nakon što je Petričević imenovan, pojavile su se informacije da je smijenjen. Mediji su naime vrlo brzo nakon imenovanja otkrili da se protiv njega vodi nekoliko kaznenih postupaka. Međutim, u nekim medijima se pojavila informacija kako će ipak ostati na čelu Komore do petka.

>>> Darko Petričević ipak ostaje predsjednik Komore do petka?

Idi na 24sata

Komentari 20

  • zahira45 13.11.2013.

    Ajde više ukini to je.... obavezno članstvo, a možeš i tu bezveznu firmu u cjelosti!!

  • smilex 13.11.2013.

    Treba ih ukinit ali ovaj Maras je sve samo ne sposoban za to...

  • zof 13.11.2013.

    Pun je Remetinec "one man show" glumaca. Mi smo jadna i tužna publika koja nije htjela platit kartu, ni gledati taj show. Bez naše volje ipak nam se ta predstava godinama debelo, masno naplaćuje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare