To je to što me zanima!

Maras je zadovoljan svojim radom: Sad smo konkurentniji

Maras je zadovoljan radom svog ministarstva u protekloj godini. Rekao je da su tijekom tog razdoblja poduzetnike oslobodili raznih nameta u visini 3 milijarde kuna
Vidi originalni članak

Gordan Maras, Ministar poduzetništva i obrta,  zadovoljan je radom svog ministarstva u protekloj godini. Rekao je kako je u tom razdoblju poduzetnike oslobodio raznih nameta u visini od tri milijarde kuna, kao i da je povećao sredstva nepovratnih poticaja i zemlju je ponovno učinio konkurentnijom za strana ulaganja.

- Rast od 1,5 posto u prvih devet mjeseci, 12.000 više zaposlenih. Proveli smo jedan veliki natječaj koji je rezultirao i pomacima u području malog i srednjeg poduzetništva - rekao je ministar i dodao da su unaprijedili i rad institucija koje direktno pomažu kroz jamstva ili kredite kao što su HAMAG ili HBOR, piše HRT.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • LebronPetrovic 04.12.2012.

    Ti si dao pare !

  • zdepar 04.12.2012.

    samohvala za samozadovoljavanje

  • ludom 04.12.2012.

    Jučer na vijestima je jedan poduzetnik izjavio da ne misli ulagati u proširenje proizvodnje, jer da ništa nije sigurno, a papirologija i dađbine za razne dozvole su veliki problem. Pa šta onda ovaj trkelja? Više sam sklon vjerovati ovome obrtniku, jer ovom drugom je posao muljanje i laganje javnosti da bi narod mislio kako on zarađuje plaću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare